Otkrijte reno

Službeni Renault avatar.
Kako je stvoren reno
Nakon suradnje u kreiranju Siri, Luc Julia, direktor za znanost Grupe Renault, izumio je reno.

Povezan, pametan, sposoban za komunikaciju s vama i prije svega vama na usluzi u budućim Renault vozilima. Osoba koja ga je dizajnirala otkriva kako je reno stvoren.

Tko sam ja?

Pozdrav, ja sam reno, službeni Renault avatar, drago mi je upoznati te! Pružit ću ti potpuno novo iskustvo, ne samo unutar određenih Renault električnih vozila, nego i izvan mobilne aplikacije koja će biti lansirana uskoro. Lijepo od mene, zar ne?

U tvojem sam telefonu

Ne mogu dočekati uskoro te upoznati u svojoj novoj, posebnoj iOS i Android aplikaciji. Dat ću ti pristup ekskluzivnom sadržaju, pogodnosti i još mnogo toga... Muči te znatiželja? Budi među prvima koji će biti obavješteni o izlasku aplikacije čim postane dostupna.

Uskoro kod tebe


U budućnosti ćeš moći reći: "hej reno" u svojem Renault vozilu i ja ću se pojaviti odmah. Bit ću tvoj suputnik koji prilagođava vozilo tvojim potrebama. Nećeš se morati brinuti o prilagodbi mogućnosti nego ćete se fokusirati na ono što je važno - svoje uživanje u vožnji.

Otkrijte više

4EVER TROPHY - Renault
koncept 4ever Trophy E-Tech 100% electric
Koncept 4ever Trophy E-Tech 100% electric predstavlja se kao 100% električni i obećaje odlične avanture dok čekamo budući Renault 4 electric.
Renault 5 E-Tech electric prototip
prototip R5 E-Tech 100% electric
Otkrijte prototip R5 E-Tech 100% electric, moderniji i električniji nego ikad.
E-Tech range - Renault
modeli Renault E-Tech
Električan ili hibrid ili... Pronađite pravi Renault za sebe.