Koncept renault trezor

Dobro došli u uzbudljivu budućnost! Koncept Renault TREZOR, električni kupe dvosjed označava početak novog ciklusa konceptnih vozila i istražuje stil i tehnologiju budućih modela. I dok su njegov privlačan stil i usluge usmjerene na udobnost vožnje. Električni GT utjelovljuje našu viziju mobilnosti u budućnosti i našu strast prema automobilima.
koncept Renault TREZOR Vanjski dizajn, renaultov stil
Koncept Renault TREZOR dio je Renaultova redizajna čitave palete: jednostavne, senzualne i pristupačne linije, osebujan prednji kraj, svjetlosni potpis u obliku slova C. U konceptu Renault TREZOR, predstavljenom zajedno s konceptom Renault DEZIR i utjelovljenom u novom Renaultu CLIO, odražava se zrelost stila naše automobilske marke.
Dizajn koji duhom podsjeća na sportska vozila
Poklopac motora koncepta Renault TREZOR krasi ulaz za zrak s motivom saća koji podsjeća na strukturu karoserije stražnjeg dijela. Na vozačevoj strani poklopac otvora za gorivo zamijenjen je analognim mjeračem koji pokazuje razinu goriva u spremniku. Odostraga svjetlosni potpis od optičkih vlakana sadržava crveno lasersko svjetlo.

koncept Renault TREZOR

Dizajn unutrašnjosti: autentičan i moderan

Uz dominantnu crvenu boju unutarnji dizajn koncepta Renault TREZOR senzualan je i privlačan. Usredotočuje se na užitak vožnje korištenjem vrhunskih materijala kao što su drvo i koža. Kombinacijom vještine i tehnologije vozački prostor najavljuje još elegantnije, modernije i bolje umrežene unutrašnjosti budućih modela.
Koncept Renault TREZOR – pristup iznutra
Potpuno originalan pristup
Kao svojevrsna posveta klasičnim trkaćim automobilima, koncept Renault TREZOR poziva vas da zakoračite u njegovu putničku kabinu. Sportski, senzualni izgled vrata vozila naglašen je crvenom kožom koja ukrašava gornji stup karoserije. Nasloni za glavu automatski se pomiču unatrag kao da vas pozivaju da uđete.
Koncept Renault TREZOR – unutrašnjost
Savršen spoj drveta, kože i tehnologije
Iznenađenje! Koncept Renault TREZOR otkriva crvenu instrumentnu ploču od drveta u kojoj se skriva pretinac za prtljagu. Po mjeri oblikovani koferi naslanjaju se besprijekorna crvena kožna sjedala i učvršćuju kožnim trakama. Elegantna linija instrumentne ploče kojom dominira veliki zaslon osjetljiv na dodir naglašava tehnološku unutrašnjost vozila. Četverokutni upravljač također sadrži dodirne zaslone umjesto tradicionalnih komandi.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

4EVER TROPHY CONCEPT
otkrijte naša konceptna vozila
safety by Renault logo
safety by Renault