R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric

Kontrolirano električno podvozje.
I dalje turbo, sada električan
Iza njega su brojni uspjesi na relijima, zbog njega će vam srce brže zakucati, a superlativi se samo nižu... R5 Turbo 2 ove godine puni 40 godina! Ima li boljeg načina da mu se oda priznanje nego da poželimo dobrodošlicu novom modelu R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric, jednako odvažnom, učinkovitom i spektakularnom! Osvježena legenda.  
100%
električan
280kW
snage ili 380 KS
700Nm
okretnog momenta

100 % visoke performanse

Električan, legendaran, ekstatičan
R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric ima sve: jednako visoke performanse kao i njegov prethodnik – on nasljeđuje i modernizira njegov legendarni stil. Krilo, otvori za zrak, linije, boje – nemoguće je ne primijetiti ga! Njegov motor od 280 kW (380 KS) inspirira sve što mu se nađe na putu.
280 kW i 700 Nm okretnog momenta
Dva električna motora straga generiraju 280 kW, snagu ekvivalentnu 380 KS. 700 Nm okretnog momenta dostupno je nakon ubrzavanja, a baterije od 42 kWh proizvode seriju driftova u punoj snazi.
Šasija bez ustupaka
Stvoren za natjecanja, a ponajprije za driftanje, R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric težak je 980 kg (bez baterija) i naslijedio je besprijekorno dizajniranu tubularnu šasiju. Baterije su smještene u ravnom podu; vrlo nisko težište doprinosi boljem driftanju.
Samo driftanje
R5 TURBO 3E
Sve za driftanje
Dva sjedala koja usko pristaju dizajnirana su da proguraju kroz "zone napada"; R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric neizbježno ima stražnji pogon. Karoserija od ugljičnih vlakana prekriva tubularnu šasiju, elegantne gume dizajnirane za driftanje i nosači kamera omogućuju vam snimanje i dijeljenje sesija.

100 % razigran

Moderan od glave do pete
Podvozje, branici i sve površne redizajnirani su na ovom prezentacijskom automobilu. Dobio je 25 cm širine u odnosu na Turbo 2. Atraktivni detalji: ružičastoljubičasto nijansirani prozori, crveni LED rubovi koji svijetle tijekom driftanja i svjetlucavi logotip u središtu upravljača.
360° u potpunoj sigurnosti!
I agresivna i nježna, kabina je dizajnirana za visoke performanse, a pritom vam omogućuje potpunu bezbrižnost. Sigurnosni lukovi ulijevaju vam osjećaj sigurnosti, individualna sjedala vas drže, a presvlake štite... Driftajmo!

Otkrijte i ovo...

50 years of R5 - Renault
Renault 5 slavi svoju 50. godišnjicu
Legendarni R5 slavi svoju 50. godišnjicu mnogim inovativnim iznenađenjima.
Renault 5 E-Tech electric Prototype
konceptna vozila Renault
Doživite inovaciju kroz konceptne automobile koji pokazuju put budućim vozilima Renault.