Koncept renault morphoz

Konceptno vozilo MORPHOZ predstavlja Renaultovu viziju budućnosti električne mobilnosti. MORPHOZ se prilagođava svim načinima uporabe i najavljuje novu obitelj autonomnih, futurističkih i naprednih električnih vozila.

konceptno vozilo MORPHOZ

koncept MORPHOZ

Renault MORPHOZ pomiče granice vožnje na električni pogon. Ovaj inteligentni i modularni konceptni automobil prilagođava se svim vašim potrebama.

Modularno vozilo koje se prilagođava vašim potrebama

Osim prilagodljive unutrašnjosti, Renault MORPHOZ nudi i dvije konfiguracije koje se prilagođavaju vašim potrebama i načinu uporabe. Želite ostati u gradu? Odaberite konfiguraciju za gradsku vožnju „City”. Spremate se na dulje putovanje? Prebacite na konfiguraciju za putovanja „Travel”.
Konceptni automobil Renault MORPHOZ
Električni karakter
Prepoznatljiv svjetlosni potpis u obliku slova C, bežični punjač i digitalne kamere visoke rezolucije koje zamjenjuju retrovizore odraz su održive električne prirode Renaulta MORPHOZ.

Konceptni crossover Renault MORPHOZ odlikuje se oštrim, ali senzualnim linijama. Putnički prostor u potpunosti je prilagodljiv zahvaljujući pomičnoj armaturnoj ploči, suvozačevu sjedalu s okretnim mehanizmom i kliznoj stražnjoj klupi.
Konceptni automobil Renault MORPHOZ
Konfiguracija za gradsku vožnju „City”
Odlučan izgled Renaulta MORPHOZ naglašen je po mjeri izrađenim svjetlosnim potpisom koji ga čini prepoznatljivim. Kratki poklopac motora i uvučeni stražnji odbojnik smanjuju prevjes kako bi se olakšala vožnja i parkiranje u gradu.

Konfiguracija „City” nudi domet od 400 km za svestranu i prilagodljivu gradsku vožnju. Pravi je simbol okretnosti električnog gradskog vozila.
Konceptni automobil Renault MORPHOZ
Konfiguracija za putovanja „Travel”
Konfiguracija “Travel” opremljena je dodatnim paketom baterije Travel Extender kapaciteta 50 kWh koji omogućuje domet od 700 km za dulja putovanja. Po mjeri izrađen zaobljen prednji kraj i profil poboljšavaju aerodinamičnost vozila.     

Ova produljena konfiguracija Renaulta MORPHOZ nudi više prostora za noge putnika te više prostora za njihovu prtljagu. Unutrašnjost vozila u potpunosti je okrenuta putnicima i njihovoj interakciji s vozilom.

Vozilo u središtu različitih povezanih ekosustava

Konceptni automobil Renault MORPHOZ
Vozilo u kojem se osjećate kao kod kuće
U unutrašnjosti Renaulta MORPHOZ putnici mogu uživati u udobnom i prostranom putničkom prostoru. Opuštajuća unutrašnjost potiče na druženje i interakciju s vozilom. U njoj prevladava prijateljsko i smirujuće ozračje. Kada se približi vozilu, vozača pozdravlja umjetna inteligencija – proaktivni virutalni osobni pomoćnik koji je spreman ispuniti svaki zahtjev.

Kada je uključena funkcija za interakciju, vozačevo sjedalo okreće se sučelice putnicima na stražnjoj klupi. Baš kao da ste u dnevnom boravku! Putem zaslona središnje konzole putnici mogu zrcaliti svoje popise za reprodukciju ili uživati u videoigrama.
Konceptni automobil Renault MORPHOZ
Održiva mobilnost
Konceptno vozilo Renault MORPHOZ odraz je Renaultove posvećenosti revoluciji mobilnosti. Prvenstveno je osmišljen kako bi podržao budući sustav gradske mobilnosti. Zahvaljujući višenamjenskom paketu baterija Travel Extender, Renault MORPHOZ u potpunosti se prilagođava svim izazovima. Dok vozilo miruje, baterije pohranjene u njemu mogu se iskoristiti za napajanje kućanske opreme ili susjedstva. Baterije se također pohranjuju na posebnim postajama kako bi ih mogli koristiti drugi vozači. Renault MORPHOZ u potpunosti je prilagođen ekosustavu pametnih gradova te poboljšava sigurnost ostalih vozača i pješaka.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Ponudba vozil Renault
otkrijte našu paletu Renault vozila
Sivi Austral E-Tech full hybrid
E-Tech
Otkrijte več o tehnologiji.