Formula 1 budućnosti: zf1 koncept

Otkrijte novu viziju Formule 1 za 2027.: još osobniji i još spektakularniji modeli za još uzbudljivije utrke!
Renault zf1 koncept vozač je junak
Zahvaljujući prozirnom kokpitu, Renault ZF1 Koncept pruža vam cjelovit pogled na vozača za upravljačem.
Sada je 2027.
Utemeljen na dizajnu prema dimenzijama vozača i 3D tisku u laganom i otpornom materijalu, prozirni kokpit Renaulta ZF1 omogućuje vam da utrku doživite prateći svaki vozačev pokret i izraz. Kaciga je također prozirna, tako da možete vidjeti vozačevo lice i promatrati njegove reakcije. Bilo da ste na licu mjesta ili gledate iz daljine, nalazite se u samom srcu akcije.

Da biste bolje razumjeli utrku, aktivno LED osvjetljenje u kotačima prikazuje ključne informacije kao što su poredak vozača u utrci i energetsko stanje vozila.

Renault ZF1 Koncept

Futuristički dizajn

Renault ZF1 Koncept plod je zajedničkih napora stručnjaka odjela Renault Design i Renault Sport Racing, i u samoj je srži našeg DNK-a.
Formula 1
Trkaći dizajn
Prednja LED svjetla u obliku slova C, osvijetljeni dijamant na poklopcu motora, aktivno osvjetljenje, kontrolirana zakrilca i drugi mobilni aerodinamički elementi. S jakim vizualnim komponentama naš konceptualni automobil proizlazi iz DNK-a naše marke. Fantastično uspješnog dizajna, Renault ZF1 Koncept osvojit će vas bez sumnje! To se ne odnosi samo na ljubitelje Formule 1, već i na sve tehnološke entuzijaste koji nisu zaljubljenici u automobilske utrke.
Formula 1
Utjelovljenje duha Renaulta Sport
S turbopunjenim motorom i nekoliko znakovitih detalja kao što su stražnja peraja i boje limarije, Renault ZF1 Koncept s ponosom podsjeća na svog predaka Renaulta RS01 iz 1977. Žuti i crni dijelovi karoserije naglašeno su metalnog izgleda, dodatno istaknutog zlatnim listom, čija vizualna estetika ukazuje na kvalitetu, tehniku i performanse.

ponude

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Konceptno vozilo
Otkrijte naša konceptna vozila    
Renault Sport
Naša stručnost Renault Sport