image

Inovacije tvrtke Renault za cijeli život: Koncept CAPTUR

Otkrijte automobilske standarde budućnosti. Konceptni automobil Renault CAPTUR poziva vas u svijet udobnosti i ugode, gdje su užitak i osjećaji isprepleteni inovativnim uslugama.

Koncept CAPTUR – sprijeda
Koncept CAPTUR – odozgo
Koncept CAPTUR – sjedala
Koncept CAPTUR – iznutra

koncept Renault CAPTUR

Na startu

Pripremite se za performanse. Konceptni automobil CAPTUR nadahnjuje se sportovima na otvorenom. Profilom podsjeća na čovjeka, pa tako nalikuje trkaču koji kreće u sprint.

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

  • Koncept CAPTUR – krov

Mišićavo vozilo

Impozantnih oblina i dimenzija, koncept Renault CAPTUR izražava svoj samouvjeren i propulzivni profil, a istodobno utjelovljuje lakoću i snagu. Glatke, tečne i senzualne linije bez oštrih kutova i uglova popraćene su i istaknute svjetlosnim efektima koje opet naglašava dvojna tekstura karoserije u slojevima mat i sjajne završne obrade. Završna obrada djeluje poput isprepletene dvostruke koža koja naglašava mišićave obline.

koncept Renault CAPTUR

Funkcionalan i zabavan

Budući da se radi o kompaktnom i fleksibilnom crossoveru, koncept Renault CAPTUR dizajnirali smo da ispuni zahtjeve mladih urbanih parova. Ergonomski dizajn unutrašnjosti ispunjava osjetila energijom.

Koncept CAPTUR – unutrašnjost

Besprijekorno atletski

Pozivnica za skretanje s utabanih putova, koncept Renault CAPTUR zavodi vas svojim elegantnim putničkim prostorom nadahnutom sportovima na otvorenom. Napete i tečne linije sadržavaju svjetlovodne kabele i podsjećaju na zategnute mišiće.

 

Kako bi se naglasila atletska figura, sva udobna mjesta opremili smo svjetlovodnim kabelima kako bismo sugerirali opuštanje, viseće ležaljke, svijet sportova na otvorenom kao što su planinarenje i rekreacijsko veslanje.

Koncept CAPTUR – unutrašnjost

Lagano i praktično

Unutrašnjost koncepta Renault CAPTUR potpuno je redizajnirana ideja SUV-ova i klase SUV-a. Ponovno smo je interpretirali tako da smo unijeli lakoću i užitak te zauzeli inovativan pristup fleksibilnosti kako bismo vozilo učinili funkcionalnim.

 

Idemo na plažu? Odložite daske za surfanje pomoću prekriženih elastičnih traka u stražnjem dijelu ili otputujte s nekoliko prijatelja. Njihova svrha nije unaprijed određena. Na vama je da ih iskoristite kako vam odgovara.

Želite li prijeći s koncepta u stvarnost?

Ponuda konceptnih automobila

otkrijte

Otkrijte naša konceptna vozila

saznajte više
Tehnološki laboratorij

Easy Life

Tehnologije budućnosti

saznajte više

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više