image

Električna vozila Renault

Inovacije su uvijek bile presudni dio Renaultove DNK. Otkrijte našu paletu električnih vozila koja kombiniraju odgovornost za okoliš i zadovoljstvo u vožnji. Jeste li spremni za ulazak u novi svijet?

  • Hibrid
Novi CLIO E-TECH hibrid
Već od 141.900 HRK
  • Električni motor
TWIZY
Već od 76.900 HRK
  • Električni motor
ZOE
Već od 246.900 HRK
  • Električni motor
KANGOO Electric
Već od 208.250 HRK
  • Električni motor
Novi TWINGO Electric
Već od 140.800 HRK
  • Plug-in hibrid
Novi CAPTUR E-TECH Plug-in hibrid
Već od 229.100 HRK
  • Plug-in hibrid
Novi MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in hibrid
Već od 242.900 HRK
  • Hibrid
Megane Conquest E-TECH Hibrid
Već od 194.900 HRK

Paleta električnih vozila

Dostavno vozilo bez emisija ili električni automobil s dva sjedala za shopping u blizini. Naša električna vozila otkrivaju urbanu mobilnost kako bi ispunila očekivanja privatnih i poslovnih kupaca. Odaberite Renault električni model dizajniran za vas.

 

Poboljšajte kvalitetu svojih putovanja s našim električnim vozilima

Lagana vožnja, tiha i bez emisija, snažno ubrzanje, bez zvučnih poremećaja ili promjene brzina ... Optimizirajte kvalitetu svojih putovanja i otkrijte zadovoljstvo u vožnji zahvaljujući našim električnim vozilima. Krenite u budućnost i otkrijte novi način doživljaja vožnje s Renaultom.

 

Otkrijte naše Renault električne usluge povezane

Tko je rekao da je vožnja električnim vozilom komplicirana? Ostanite povezani i s lakoćom planirajte putovanje bez emisija! Na punionicama za punjenje, u trgovačkim centrima, na svom radnom mjestu i, naravno, kod kuće ... Pronađite najbliže mjesto za punjenje i uživajte u brojnim rješenjima za punjenje električnog automobila.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

Saznaj više