image

Električna vozila Renault

Inovacije su uvijek bile presudni dio Renaultove DNK. Otkrijte našu paletu električnih vozila koja kombiniraju odgovornost za okoliš i zadovoljstvo u vožnji. Jeste li spremni za ulazak u novi svijet?

TWIZY
TWIZY
Već od 76.900 HRK
Prikaži
Novi ZOE
Novi ZOE
Već od 247.900 HRK
Prikaži
KANGOO Z.E.
KANGOO Z.E.
Već od 208.250 HRK
Prikaži
Novi TWINGO Electric
Novi TWINGO Electric
Već od 139.200 HRK
Prikaži

Paleta električnih vozila

Dostavno vozilo bez emisija ili električni automobil s dva sjedala za shopping u blizini. Naša električna vozila otkrivaju urbanu mobilnost kako bi ispunila očekivanja privatnih i poslovnih kupaca. Odaberite Renault električni model dizajniran za vas.

 

Poboljšajte kvalitetu svojih putovanja s našim električnim vozilima

Lagana vožnja, tiha i bez emisija, snažno ubrzanje, bez zvučnih poremećaja ili promjene brzina ... Optimizirajte kvalitetu svojih putovanja i otkrijte zadovoljstvo u vožnji zahvaljujući našim električnim vozilima. Krenite u budućnost i otkrijte novi način doživljaja vožnje s Renaultom.

 

Otkrijte naše Renault električne usluge povezane

Tko je rekao da je vožnja električnim vozilom komplicirana? Ostanite povezani i s lakoćom planirajte putovanje bez emisija! Na punionicama za punjenje, u trgovačkim centrima, na svom radnom mjestu i, naravno, kod kuće ... Pronađite najbliže mjesto za punjenje i uživajte u brojnim rješenjima za punjenje električnog automobila.

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više