Nouveau Renault TRAFIC Combi Rouge Carmin

TRAFIC PASSENGER

Vaš idealan suputnik.

dizajn Verzija Rouge Carmin s još izražajnijim dizajnom

Novi Trafic Passenger može se pohvaliti osvježenim izgledom s izražajnijim prednjim krajem. Njegova nova rešetka ima vertikalne  linije kao kontrast novom dinamičnijem poklopcu motora sa skulpturiranim horizontalnim stilom. Zasigurno će privlačiti poglede.

udobnost i modularan raspored

Unaprijedite iskustvo u vozilu

Trafic Passenger – pametan putnički prostor – renault

Pametan putnički prostor

Bežični punjač za telefon, pretinac Easy Life, sustav povezivanja u vozilu Easy Link i još mnogo toga... Zakoračite u potpuno redizajniranu unutrašnjost i uživajte u udobnom novom putničkom prostoru.

Trafic Passenger – dizajn unutrašnjosti – renault

Modularan putnički prostor

3, 6 ili 9 sjedala: Trafic Passenger nudi brojne mogućnosti tako da unutrašnjost možete oblikovati onako kako želite. Vozite do 9 putnika i njihovu prtljagu ili uklonite drugi i treći red kako biste putovali sa svom prtljagom kojom želite bez kompromisa oko udobnosti!

Easy Life

Sigurnost, učinkovitost i tehnologija

trafic passenger - adas - renault

Sustavi za pomoć u vožnji

Trafic Passenger opremljen je brojnim sustavima za pomoć u vožnji kako biste vi i vaši putnici bili sigurni. Olakšajte manevriranje uz pomoć pri parkiranju i iskoristite prednosti upozorenja na izlazak iz prometne trake, prilagodljivog tempomata i sustava aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) za sasvim opuštenu vožnju.

trafic passenger - motori- renault

Udobnost vožnje

Opremljena Stop & Start tehnologijom, njegova ponuda motora u skladu je s najnovijim standardima za kontrolu zagađenja, Euro 6D-Full. Odaberite između ručnih mjenjača (110 KS i 150 KS) ili 6-brzinskih automatskih EDC mjenjača s dvostrukom spojkom (150 KS). Oni će poboljšati udobnost i responzivnost omogućujući vam glatke i brze promjene brzine.

verzije

Odaberite verziju koja vam najbolje odgovara

Verzije Zen, Grand Zen, Intens, Grand Intens, Space Class i Grand Spaceclass trenutno su nedostupne zbog krize s opskrbom komponentama.

   

Zen
TRENUTNO NEDOSTUPAN

Zen

  • Dizel
već od 262.900 kn
Grand Zen
TRENUTNO NEDOSTUPAN

Grand Zen

  • Dizel
već od 271.900 kn
Intens
TRENUTNO NEDOSTUPAN

Intens

  • Dizel
već od 275.900 kn
Grand Intens
TRENUTNO NEDOSTUPAN

Grand Intens

  • Dizel
već od 284.900 kn
SpaceClass
TRENUTNO NEDOSTUPAN

SpaceClass

  • Dizel
već od 347.900 kn
Grand SpaceClass
TRENUTNO NEDOSTUPAN

Grand SpaceClass

  • Dizel
već od 356.900 kn

Svi detalji vozila Trafic Passenger

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Renault modele

EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
već od 158.625 kn
NOVI TRAFIC
NOVI TRAFIC
već od 238.625 kn
MASTER FURGON
MASTER FURGON
već od 259.250 kn

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više