Nouveau Renault TRAFIC Combi Rouge Carmin

TRAFIC PASSENGER

Vaš idealan suputnik.

dizajn Verzija Rouge Carmin s još izražajnijim dizajnom

Novi Trafic Passenger može se pohvaliti osvježenim izgledom s izražajnijim prednjim krajem. Njegova nova rešetka ima vertikalne  linije kao kontrast novom dinamičnijem poklopcu motora sa skulpturiranim horizontalnim stilom. Zasigurno će privlačiti poglede.

udobnost i modularan raspored

Unaprijedite iskustvo u vozilu

Trafic Passenger – pametan putnički prostor – renault

Pametan putnički prostor

Bežični punjač za telefon, pretinac Easy Life, sustav povezivanja u vozilu Easy Link i još mnogo toga... Zakoračite u potpuno redizajniranu unutrašnjost i uživajte u udobnom novom putničkom prostoru.

Trafic Passenger – dizajn unutrašnjosti – renault

Modularan putnički prostor

3, 6 ili 9 sjedala: Trafic Passenger nudi brojne mogućnosti tako da unutrašnjost možete oblikovati onako kako želite. Vozite do 9 putnika i njihovu prtljagu ili uklonite drugi i treći red kako biste putovali sa svom prtljagom kojom želite bez kompromisa oko udobnosti!

Easy Life

Sigurnost, učinkovitost i tehnologija

trafic passenger - adas - renault

Sustavi za pomoć u vožnji

Trafic Passenger opremljen je brojnim sustavima za pomoć u vožnji kako biste vi i vaši putnici bili sigurni. Olakšajte manevriranje uz pomoć pri parkiranju i iskoristite prednosti upozorenja na izlazak iz prometne trake, prilagodljivog tempomata i sustava aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) za sasvim opuštenu vožnju.

trafic passenger - motori- renault

Udobnost vožnje

Opremljena Stop & Start tehnologijom, njegova ponuda motora u skladu je s najnovijim standardima za kontrolu zagađenja, Euro 6D-Full. Odaberite između ručnih mjenjača (110 KS i 150 KS) ili 6-brzinskih automatskih EDC mjenjača s dvostrukom spojkom (150 KS). Oni će poboljšati udobnost i responzivnost omogućujući vam glatke i brze promjene brzine.

verzije

Odaberite verziju koja vam najbolje odgovara

Zen

Zen

već od 227.900 HRK
Grand Zen

Grand Zen

već od 236.900 HRK
Intens

Intens

već od 240.900 HRK
Grand Intens

Grand Intens

već od 249.900 HRK
SpaceClass

SpaceClass

već od 312.900 HRK
Grand SpaceClass

Grand SpaceClass

već od 321.900 HRK

Svi detalji vozila Trafic Passenger

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Renault modele

EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
već od 135.750 HRK
KANGOO E-TECH ELECTRIC
KANGOO E-TECH ELECTRIC
već od 208.250 HRK
TRAFIC
TRAFIC
već od 206.750 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više