Renault CLIO R.S. Line

CLIO R.S. Line extérieur bleue arrière
CLIO R.S. Line extérieur bleue avant

Sportska elegancija

Sportski elegantan, CLIO R.S. Line ima jedinstveni karakter: prednji odbojnik s razdjelnikom u stilu Formule 1, prepoznatljivim znakom modela R.S. i posebni 16-inčni naplatci Boavista ili 17-inčni naplatci Magny-Cours s dijamantnim rezom. Sprijeda se nalazi donja rešetka u obliku pčelinjeg saća, a straga ploča s difuzorom i kromirana ovalna ispušna cijev.

 • CLIO R.S. Line extérieur face avant bleue
 • CLIO R.S. Line extérieur bleue face arrière
 • CLIO R.S. Line extérieur bleue

Izrazite sportski duh

Clio R.S. Line - Ima i sportsku unutrašnjost

Ima i sportsku unutrašnjost

Unutrašnjost vozila odiše istom sportskom elegancijom: savršen sklad s crvenim prošivima, sportski upravljač presvučen perforiranom kožom s Renaultovim rombom u sredini, aluminijske papučice, sportska sjedala s ojačanim bočnim potporama, vodoravna crvena linija koja se proteže cijelom instrumentnom pločom i pametni putnički prostor usmjeren na vozača. Kvaliteta, ergonomski dizajn, tehnologija i logotip verzije R.S. Line udružuju se kako bi vozilu CLIO pružili ekskluzivan izgled unutrašnjosti u stilu Renaulta Sport.

Clio R.S. Line - Optimalna kontrola

Optimalna kontrola

U gradu ili na autocesti, CLIO R.S. Line prati vas u svim situacijama. Odlikuje se mnoštvom tehnologija dizajniranim za pružanje potpuno sigurnog i dinamičnog doživljaja vožnje, što uključuje i kameru od 360° za optimalnu vidljivost, parkiranje slobodnih ruku uz sustav Easy Park Assist te automatsko kočenje u slučaju nužde sa sustavom prepoznavanja pješaka.

Clio R.S. Line - Dinamičnost i učinkovitost

Dinamičnost i učinkovitost

Eksluzivnih sportskih linija, CLIO R.S. Line nudi široku paletu motora, uključujući motor TCe 130 i mjenjački sustav EDC te ručice na upravljaču. S dinamičkim podvozjem vozila CLIO recite zbogom iscrpljujućoj vožnji! CLIO R.S. Line ima sve što je potrebno za jedinstveni doživljaj vožnje.

Sportski izvana, hibridan iznutra…

Doživite novo iskustvo vožnje uz Renault CLIO R.S. Line s hibridnim motorom E-TECH

CLIO R.S. E-TECH hybrid

Otkrijte više o vozilu Renault CLIO

Otkrijte ostale Renault modele

Novi CLIO E-TECH hibrid
Novi CLIO E-TECH hibrid
Već od 141.400 HRK
Novi CAPTUR
Novi CAPTUR
Već od 117.900 HRK
 • SubPrefooter Icon

  Ovlaštena mreža nadohvat rukeViše od 20 prodajno-servisnih lokacija

 • SubPrefooter Icon

  Pomoć na cesti 24hU Hrvatskoj i Europi

 • SubPrefooter Icon

  Vozite s povjerenjemzahvaljujući jamstvima tvrtke Renault

 • SubPrefooter Icon

  Olakšajte si svakodnevni životuz MY Renault

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više