MODULARAN DIZAJN VOZILA CLIO

modularni prostor
Clio pruža savršenu ravnotežu između udobnosti putnika i kapaciteta prtljažnika zbog mogućnosti prilagodbe prostora ovisno o vašim potrebama.
stražnji prostor
Zahvaljujući izvrsnih 16,5 cm prostora za noge, vaši suputnici mogu uživati u prostranosti stražnjeg dijela vozila bez obzira jesu li djeca ili odrasli.
prtljažni prostor
Jednostavno povećajte prostor koristeći 1/3-2/3  stražnju sklopivu klupu. Povećajte obujam prtljažnika s 391 l na 1069 l preklapanjem stražnje klupe u omjeru 1/3-2/3.
OTKRIJTE MOGUĆNOSTI RAZLIČITIH UNUTARNJIH KONFIGURACIJA

Clio je dizajniran kako bi vozačima olakšao život u gradu. Glavne prednosti su udoban prostor za putnike na stražnjem sjedalu, bez obzira na njihovu visinu te modularni kapacitet prtljažnika do 1069 l (s preklopljenim stražnjim sjedalima).
obujam prtljažnika (u l, prema VDA standardu) E-Tech full hybrid BenzinDiesel
najmanji obujam (l) s kitom za popravak gume 301 391 366
najveći obujam (l) sa spuštenim stražnjim sjedalima 979 1069 1044

dimenzije vozila

JE LI VAŠA GARAŽA DOVOLJNO PROSTRANA ZA CLIO?

Provjerite mjere (dužina, visina, širina).

SVI DETALJI VOZILA CLIO

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

Megane Conquest
Megane Conquest