TEHNOLOGIJA I POVEZIVOST VOZILA CLIO

Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedijski zaslon
100% PRILAGODLJIV, 100% POVEZAN
Olakšajte svoje iskustvo u vozilu uz multimedijski sustav Easy Link 23 cm (9,3”)* zaslon osjetljiv na dodir i bežično zrcaljenje pametnog telefona kompatibilno s Android Auto™ i Apple CarPlay™. Prilagodite informacije prikazane na novom digitalnom brzinomjeru koji se nalazi u vašem vidokrugu za sigurniju vožnju. Easy Link vam omogućuje korištenje TOMTOM povezane navigacije bez naknade, uključujući Google pretraživanje, automatsko ažuraranje i informacije o cijenama goriva u razdoblju od 3 godine. 

*Ovisno o verziji.

MULTIMEDIJSKI SUSTAV

Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedija - personaliziran prostor
personalizirani prostor
Prilagodljive multimedijske značajke su vam na dohvat ruke. Prečaci i widgeti bit će spremljeni u konfiguraciji vašeg korisničkog profila. 
Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedija - povezana pomoć
SOS pomoć
Za vašu zaštitu: u slučaju nesreće vaše vozilo automatski poziva hitnu pomoć ili možete jednostavno pritisnuti tipku pozicioniranu iznad glave vozača. 
Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedija - povezana i user-friendly navigacija
pametna navigacija
Unesite nekoliko riječi pomoću zaslona osjetljivog na dodir ili pomoću prepoznavanja govora i pronađite svoje odredište izravno pomoću Google online pretraživanja. Sustav jednostavnih veza pohranjuje vaše adrese i omiljene točke interesa da bi naredna putovanja bila jednostavnija. 
Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedija - informacije u stvarnom vremenu
informacije u stvarnom vremenu
TOMTOM Navigacija predlaže optimizirana putovanja uzimajući u obzir promet, vremenske prilike, opasne zone i obližnje radare, kao i cijene goriva u stvarnom vremenu. Vaše unaprijed odabrane karte zemalja automatski se ažuriraju i instaliraju u vozilo s tehnologijom automatskog ažuriranja. 
Renault Clio E-Tech full hybrid - multimedija - e-save
E-Save
Dostupan putem multimedijskog zaslona, ​​ovaj način rada omogućuje vam održavanje dovoljno napunjene pogonske baterije kod velikih strmina ili u slučaju da se trebate voziti na električni pogon na svakodnevnim putovanjima.      

MY RENAULT
sve u jednoj aplikaciji

APLIKACIJA ZA SVE

Aplikacija My Renault olakšava vam svakodnevni život pružajući potpuno iskustvo s vašeg pametnog telefona: povezane usluge, lokaciju vozila, plan održavanja i povijest servisa, interakciju s prodajnim salonom, pomoć i još mnogo toga. 

Sve u jednoj aplikaciji. 

SVI DETALJI VOZILA CLIO

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

Megane Conquest
Megane Conquest