EKSKLUZIVNA VERZIJA ESPRIT ALPINE

Odvažna promjena i uzbudljiv novi stil - oblikovane bočne stranice, šira kromirana prednja rešetka, nova full LED prednja svjetla koja oblikom naznačuju obris polovice Renault logotipa. Verzija esprit Alpine oživljava sportski duh vanjskim izgledom i naplatcima 17" "La flèche", F1 spojleru Schiste sive boje i prepoznatljivom logotipu s prednje strane. U unutrašnjosti se ističu presvlake s plavim prošivima te crveno/bijelo/plavi prošivi na upravljaču - znak nasljeđa esprit Alpine.      

SVI DETALJI VOZILA CLIO

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.
Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE PONUDU NAŠIH VOZILA RENAULT

Megane Conquest
Megane Conquest