Hibridni gradski automobil CLIO izvana

Novi Renault Clio E-TECH hibrid

već od 144.900 HRK

Renault CLIO sada je hibrid...

S novim samopunjivim hibridnim pogonom, novi hibridni Clio E-Tech hibrid pruža nenadmašan užitak vožnje i omogućuje manju potrošnju goriva.

oprema

Otkrijte koje sve pogodnosti nudi novi CLIO...

Vaš novi Clio E-Tech hibrid ima izvrstan domet vožnje, a unutrašnjost je udobna i prostrana kao što i očekujete kad je u pitanju Clio!

Renault CLIO E-TECH Hybrid - automatic emergency braking

Novi Renault Clio najsigurnije je vozilo u svom segmentu i zato je spreman na očekivanje neočekivanog. Naglo kočenje, istrčavanje pješaka na cestu... Ovaj vas gradski automobil upozorava, pa čak i automatski koči u slučaju nužde.

Renault CLIO E-TECH Hybrid - EASY LINK system

Sasvim novi sustav EASY LINK prilagodljiv je ugrađeni, multimedijski sustav s intuitivnim i lako savladivim sučeljem. Zaslon osjetljiv na dodir visoke razlučivosti može biti veličine do 9,3“.

Renault CLIO E-TECH Hybrid - Google address search

Planirate putovanje u Berlin ili tražite talijanski restoran? Pronađite pravo odredište pomoću Googleovih detaljnih informacija o više od 100 milijuna točaka interesa.

motori

Novi Clio E-Tech hibrid: redizajnirani hibrid

Renault CLIO hibrid s tehnologijom E-TECH

Vozite do 80 % na električni pogon u gradu

Doživite vožnju na električni pogon kao nikad dosad. Novi hibridni Clio s tehnologijom E-Tech sadrži električni i motor s unutarnjim izgaranjem u kombinaciji s iznimno učinkovitim automatskim mjenjačem Multi-mode. Rezultat je trenutačno pokretanje u električnom načinu rada koji pokriva 80 % gradske vožnje i donosi užitak tihe vožnje.

Renault CLIO hibrid s tehnologijom E-TECH

Učinkovit u gradu i na autocesti

Odabirom hibrida, bilo na autocesti, bilo u gradu, trošite do 40 % manje goriva u usporedbi sa standardnim benzinskim motorima. Istodobno možete putovati bezbrižno jer vaš novi Clio E-Tech hibrid ima izvrstan domet vožnje, a unutrašnjost je udobna i prostrana kao što i očekujete kad je u pitanju Clio!

Renault CLIO hibrid s tehnologijom E-TECH

Novi užitak vožnje

Novi hibridni Clio E-Tech pruža sigurno i uzbudljivo ubrzanje zahvaljujući svojih 140 konjskih snaga. Električni motori koji reagiraju trenutačno u kombinaciji s automatskim mjenjačem Multi-mode omogućuju promptno ubrzavanje i besprijekornu promjenu brzina. Uživajte u različitim MULTI-SENSE načinima vožnje i personalizirajte svoj doživljaj.

verzije

Odaberite verziju Clio E-Tech hibrid koja vam najviše odgovara

LIMITED
HIBRID

LIMITED

već od 144.900 HRK

Oprema:

 • Ručni klima-uređaj
 • Vozačevo sjedalo podesivo po visini
 • Upravljač i ručica mjenjača presvučena kožom
 • Paket LOOK - Krom
INTENS
HIBRID

INTENS

već od 154.900 HRK

 • Automatski klima-uređaj
 • Vozačevo i suvozačevo sjedalo podesivo po visini
 • Senzor za kišu i automatsko uključivanje svjetala
 • Sustav za pomoć pri parkiranju straga
R.S. LINE
HIBRID

R.S. LINE

već od 166.900 HRK

 • Posebni odbojnici sprijeda/straga R.S. Line
 • Dodatno zatamnjena stražnja stakla
 • Kromirana ispušna cijev

Jeste li spremni sjesti za upravljač novog Clio E-Tech hibrid?

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Renault modele

CLIO
CLIO
već od 100.490 HRK
CAPTUR
CAPTUR
već od 141.660 HRK
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
već od 207.945 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više