Novi Renault Clio E-TECH hibrid već od 141.900 kn

Hibridni gradski automobil CLIO izvana

Odvezite svoj novi Renault CLIO E-TECH uz posebnu ponudu

Alt Image C29

POSEBNA PONUDA

Odvezite Renault CLIO E-TECH

  • uz plaćanje u 3 godišnje rate
  • 4 zimske gume
  • 5 godina produljenog jamstva
  • popust do 5.000 kn
Otkrijte ponudu

Renault CLIO sada je hibrid...

S novim samopunjivim hibridnim pogonom, novi hibridni CLIO E-TECH pruža nenadmašan užitak vožnje i omogućuje manju potrošnju goriva.

Oprema

Otkrijte koje sve pogodnosti nudi novi CLIO...

Vaš novi CLIO E-TECH ima izvrstan domet vožnje, a unutrašnjost je udobna i prostrana kao što i očekujete kad je u pitanju CLIO!

Renault CLIO E-TECH Hybrid - automatic emergency braking

Novi Renault CLIO najsigurnije je vozilo u svom segmentu i zato je spreman na očekivanje neočekivanog. Naglo kočenje, istrčavanje pješaka na cestu... Ovaj vas gradski automobil upozorava, pa čak i automatski koči u slučaju nužde.

Renault CLIO E-TECH Hybrid - EASY LINK system

Sasvim novi sustav EASY LINK prilagodljiv je ugrađeni, multimedijski sustav s intuitivnim i lako savladivim sučeljem. Zaslon osjetljiv na dodir visoke razlučivosti može biti veličine do 9,3“.

Renault CLIO E-TECH Hybrid - Google address search

Planirate putovanje u Berlin ili tražite talijanski restoran? Pronađite pravo odredište pomoću Googleovih detaljnih informacija o više od 100 milijuna točaka interesa.

MOTORI

Novi CLIO E-TECH: redizajnirani hibrid

Renault CLIO hibrid s tehnologijom E-TECH

Vozite do 80 % na električni pogon u gradu

Doživite vožnju na električni pogon kao nikad dosad. Novi hibridni CLIO s tehnologijom E-TECH sadrži električni i motor s unutarnjim izgaranjem u kombinaciji s iznimno učinkovitim automatskim mjenjačem Multi-mode. Rezultat je trenutačno pokretanje u električnom načinu rada koji pokriva 80 % gradske vožnje i donosi užitak tihe vožnje.

Renault CLIO hibrid s tehnologijom E-TECH

Učinkovit u gradu i na autocesti

Odabirom hibrida, bilo na autocesti, bilo u gradu, trošite do 40 % manje goriva u usporedbi sa standardnim benzinskim motorima. Istodobno možete putovati bezbrižno jer vaš novi CLIO E-TECH ima izvrstan domet vožnje, a unutrašnjost je udobna i prostrana kao što i očekujete kad je u pitanju CLIO!

Renault CLIO hibrid s tehnologijom E-TECH

Novi užitak vožnje

Novi hibridni CLIO E-TECH pruža sigurno i uzbudljivo ubrzanje zahvaljujući svojih 140 konjskih snaga. Električni motori koji reagiraju trenutačno u kombinaciji s automatskim mjenjačem Multi-mode omogućuju promptno ubrzavanje i besprijekornu promjenu brzina. Uživajte u različitim MULTI-SENSE načinima vožnje i personalizirajte svoj doživljaj.

Jeste li spremni sjesti za upravljač novog Renaulta CLIO E-TECH?

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više