Megane Conquest

Motori

Hibrid na svim razinama

Megane Conquest dostupan je s nenadmašnom i raznovrsnom ponudom hibrida: hibridni pogonski sklop E-Tech sa 145 KS i TCe pogonski sklop s 12-voltnim sustavom mild hibrida.
HIBRID
potpuna svestranost hibrida E-TECH hibrid s 145 KS
Inspirirana automobilizmom, inovativna hibridna tehnologija E-Tech spoj je performansi i učinkovitosti. U gradu uvijek počnite voziti na električni pogon i neka do 80 % putovanja bude na električni pogon. Smanjite potrošnju goriva do 40 %* u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom!

Regenerativno kočenje automatski puni bateriju dok vozite. Uživajte u ugodnoj vožnji neovisno o uvjetima uz responzivno, oštro ubrzanje. Megane Conquest E-Tech full hybrid prilagođava se tako da ispuni sve vaše vozačke potrebe radi optimalne svestranosti.
* u WLTP urbanom ciklusu (podložno konačnom odobrenju).
MILD HIBRID
hibrid prve razine TCe 140 EDC

Sa svojim motorom od 140 KS i automatskim mjenjačem Megane Conquest vam nudi učinkovitost, besprijekornu vožnji i užitak u vožnji u jednom.

Drukčije od svega što ste prije vidjeli! Benzinske verzije nude i veću učinkovitost potrošnje goriva zahvaljujući 12-voltnom sustavu mild hibrida. Ta tehnologija omogućuje vam primanje energije dok vozilo usporava, a pritom pridonosi napajanju motora tijekom pokretanja i ubrzavanju. Smanjite potrošnju goriva i emisije CO2, a pritom uživajte u lakšem ponovnom pokretanju i još većoj udobnosti u vožnji!

Jeste li spremni voziti Megane Conquest?

Renault MEGANE Conquest – dizajn

Otkrijte ostale Renault modele