Renault Clio

Motori

E-Tech Full hybrid

E-Tech
E-Tech je samopunjivi full hybrid motor snage 143 KS koji nudi jedinstvenu kombinaciju smanjene potrošnje goriva i snažnijih performansi. Clio E-Tech full hybrid kombinira benzinski motor s dvama električnim motorima i inovativnim mjenjačem s funkcijom Start&Stop. Vozite ga kao automobil s automatskim mjenjačem koji samostalno prilagođava način rada, ovisno o vašoj potrebi za ubrzanjem. Zahvaljujući Renaultovoj stručnosti u području energetske mobilnosti, vaša vožnja postaje energetska učinkovita. Ne trebate se zaustavljati kako biste napunili vozilo. Baterija se sama puni s pomoću prikupljene energije kočenja ili tijekom same vožnje.

Benzin

Clio
TCe 90
Najviši stupanj svestranosti

Ovaj turbo benzinski motor od 90 KS/160 Nm vozilu CLIO pruža dobar odziv i fleksibilnost uz smanjenu potrošnju goriva. Lanac razvodnog sustava smanjuje troškove održavanja. Motor je dostupan:
 • s ručnim mjenjačem s 6 brzina  (CO2: 116-132 g/km)
Clio
TCe 100 LPG
Potpuni užitak u vožnji


100 KS, okretni moment od 170 Nm, s mjenjačem sa šest brzina. Motor može raditi na benzin ili autoplin. Ugrađena su dva odvojena spremnika, jedan za benzin i dodatno za autoplin. S napunjenim spremnicima za obje vrste goriva ima ukupni domet veći od 1.000 kilometara, a zapremina prtljažnika ostaje nepromijenjena.     


  Dizel

  Narančasti Clio u gradu
  Mala potrošnja i maksimalna potrošnja
  Novi dizelski motor spaja nisku potrošnju goriva i užitak u vožnji. U kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem i okretnim momentom od 260 Nm optimizira potrošnju na svim vrstama cesta, zbog čega je idealan za vozače koji prevaljuju velike udaljenosti.

  LPG

  Narančasti Clio u gradu
  Potpuni užitak u vožnji
  Ovaj novi turbobenzinski motor snage 100 KS s okretnim momentom 170 Nm Cliju daje odzivnost, elastičnost i kontroliranu potrošnju. Zahvaljujući razvodnom lancu, troškovi održavanja su sniženi. Dostupan je s ručnim mjenjačem sa 6 stupnjeva prijenosa.

  Svi detalji vozila Clio

  Dodatna oprema za eksterijer malog automobila Renault CLIO
  Multimedija Renault Clio
  CLIO – zmogljivost
  Verzije za CLIO

  Otkrijte ostale Renault modele

  CAPTUR
  Captur
  CLIO E-TECH HIBRID
  Clio E-Tech full hybrid
  Megane E-Tech
  Megane E-Tech 100% electric