Novi Renault Trafic Passenger – motori

MOTORI
TRAFIC PASSENGER

Otkrijte motore dostupne za svaku verziju

Verzije Zen, Grand Zen, Intens, Grand Intens, Space Class i Grand Spaceclass trenutno su nedostupne zbog krize s opskrbom komponentama.

   

Grand Zen
Grand Zen
Intens
Intens
Grand Intens
Grand Intens
Grand SpaceClass
Grand SpaceClass

EURODIESEL (3)

Energy dCi 110
Energy dCi 150
Energy dCi 150 EDC

Detaljne tehničke karakteristike

Želite učinkovitu potrošnju goriva?

Uz pravi izbor do veće uštede!

Simulator potrošnje goriva

Jeste li već isprobali Renaultov simulator potrošnje goriva?

Ovisno o odabranoj verziji Renault vozila, vašim vozačkim navikama i obrascima vožnje, možete dobiti procjenu dnevne potrošnje goriva.

Više pojedinosti o motorima

Blue dCi 110

Isplativ

Motor Blue dCi 110 dostupan za vozilo Passenger uključuje 6-brzinski ručni mjenjač i okretni moment od 300 Nm. Ograničite potrošnju goriva i emisije CO2 uz ovaj turbo motor od 2 l opremljen tehnologijom AdBlue®, bez narušavanja vašeg užitka u vožnji.

Blue dCi 150

Svestran

Za vas bitna je svestranost! Motor Blue dCi 150 stvoren je za vas! Ovaj turbo motor od 2 l kombinira udobnost i odzivnost s okretnim momentom od 350 Nm. Odaberite 6-brzinski ručni mjenjač ili 6-brzinski automatski EDC mjenjač s dvostrukom spojkom za maksimalni užitak u vožnji. U kombinaciji s tehnologijom AdBlue® pruža vam odzivnu i učinkovitu vožnju uz istovremeno smanjenje emisije CO2.

Blue dCi 170 EDC

Visoke performanse

Uživajte u još većoj snazi i poboljšanom užitku u vožnji uz Blue dCi 170 EDC turbo motor od 2 l. Uz okretni moment od 380 Nm i 170 KS, njegov 6-brzinski automatski EDC mjenjač s dvostrukom spojkom dizajniran je tako da spaja sve prednosti automatskog i ručnog mjenjača, omogućujući vam odziv u svakoj situaciji. Kontrolirajte svoje emisije CO2 pomoću integrirane tehnologije AdBlue®.

Jeste li spremni za krug vozilom Trafic Passenger?

Otkrijte ostale Renault modele

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više