Novi MEGANE CONQUEST

Renault otkriva

Novi MEGANE CONQUEST

Nepokolebljiv hibrid

Novi MEGANE CONQUEST
  • Renault ARKANA SUV coupé

Novi hibridni SUV coupé!

MEGANE Conquest E-TECH Hibrid

SUV coupé osebujnog dizajna – legendarna verzija R.S. Line

Novi MEGANE CONQUEST spaja uglađene linije i robustan stil. Ima zaobljenu liniju krova, veliku visinu do podvozja, prednje i stražnje zaštitne plohe za podvozje te lukove kotača kao klasični SUV. Pojednostavnjena silueta koja se ističe na prvi pogled.

S njegovom verzijom Renault Sport R.S. Line doživite još snažnije emocije. Zaljubite se u njegovu ekskluzivnu Valencia narančastu boju, sportsku prednju rešetku, 18-inčne crne aluminijske naplatke s crvenim detaljima i dvostruku ispušnu cijev...

Putnički prostor koji spaja udobnost i tehnologiju

Udobno se smjestite u pametan putnički prostor novog vozila MEGANE CONQUEST te uživajte u pristupačnom i povezanom iskustvu. Napravite prvi korak prema autonomnom doživljaju pomoću njegovog sustava EASY DRIVE. Uživajte u udobnosti i sigurnosti vožnje uz sustave za pomoć u vožnji. Otkrijte kako vam sustav prilagodbe MULTI-SENSE pruža prilagođena iskustva u vozilu. Ostanite povezani pomoću multimedijskog sustava i Google pretraživanja adresa. Bez obzira na situaciju, obožavat ćete ga voziti!

ARKANA SUV coupé – pametan putnički prostor
Renault ARKANA E-TECH Hibrid

Hibridna tehnologija E-TECH za još ugodniju vožnju

Iskusite novi doživljaj vožnje u jedinstvenom stilu. Inovativna hibridna tehnologija E-TECH vozila MEGANE CONQUEST, preuzeta izravno iz automobilističkog svijeta, savršena je kombinacija dinamičnosti i izvrsnih performansi.

Zahvaljujući dva električna motora i automatskom mjenjaču s više načina rada, vozite se gradom na električni pogon 80 % vremena. Utičnica nije potrebna! Inteligentna baterija novog vozila MEGANE CONQUEST puni se tijekom regenerativnog kočenja ili vožnje. Tako možete uživati u trenutačnoj odzivnosti i učinkovitoj vožnji na svakoj cesti, a istodobno štedjeti do 40 %* goriva u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom.

Čak i verzije s benzinskim motorom imaju ekonomičniju potrošnju goriva zahvaljujući poluhibridnom sustavu od 12 V u kombinaciji s 1,3-litrenim turbo motorom. Hibridna metoda prve razine za smanjenje emisija CO₂ i potrošnje goriva uz istodobnu apsolutnu udobnost i opuštenu vožnju.

 

*WLTP u urbanom ciklusu (podložno konačnom odobrenju).

  • Renault MEGANE Conquest SUV coupé

Istražite našu ponudu hibridnih vozila

Notre gamme de véhicules hybrides

Renault, budite na samom izvoru inovacija

E-TECH Renault

E-TECH

Otkrijte naše hibridne tehnologije prilagođene za sve.

Istražite
Ponuda putničkih vozila Renault

Naša putnička vozila

Limuzina, gradski automobil, karavan, SUV... Saznajte više o našoj paleti putničkih vozila.

Otkrijte
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više