Renault MEGANE Conquest SUV – motori i pogoni

MOTORI
MEGANE CONQUEST

Otkrijte motore dostupne za svaku verziju

ZEN
ZEN
INTENS
INTENS
R.S. LINE
R.S. LINE

Eurosuper + elektrika (hibrid) (1)

E-TECH 145 HIBRID
već od 207.900 HRK
već od 221.300 HRK
već od 242.100 HRK
TCe 140 EDC
već od 193.400 HRK
već od 208.500 HRK
već od 228.600 HRK
TCe 160 EDC
već od 239.600 HRK

Detaljne tehničke karakteristike

Želite učinkovitu potrošnju goriva?

Uz pravi izbor do veće uštede!

Simulator potrošnje goriva

Jeste li već isprobali Renaultov simulator potrošnje goriva?

Ovisno o odabranoj verziji Renault vozila, vašim vozačkim navikama i obrascima vožnje, možete dobiti procjenu dnevne potrošnje goriva.

započnite simulaciju potrošnje

Hibrid na svim razinama

Megane Conquest dostupan je s nenadmašnom i raznovrsnom ponudom hibrida: hibridni pogonski sklop E-Tech sa 145 KS i TCe pogonski sklop s 12-voltnim mikrohibridnim sustavom.

Renault MEGANE Conquest E-TECH hibrid

E-TECH hibrid s 145 KS

Potpuna svestranost hibrida

Inspirirana automobilizmom, inovativna hibridna tehnologija E-Tech spoj je performansi i učinkovitosti. U gradu uvijek počnite voziti na električni pogon i neka do 80 % putovanja bude na električni pogon. Smanjite potrošnju goriva do 40 %* u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom!

 

Regenerativno kočenje automatski puni bateriju dok vozite. Uživajte u ugodnoj vožnji neovisno o uvjetima uz responzivno, oštro ubrzanje. Megane Conquest E-Tech hibrid prilagođava se tako da ispuni sve vaše vozačke potrebe radi optimalne svestranosti.

otkrijte verziju

* u WLTP urbanom ciklusu (podložno konačnom odobrenju).

Renault MEGANE Conquest – mikrohibridni pogon

TCe 140 EDC

Hibrid prve razine

Sa svojim motorom od 140 KS i automatskim mjenjačem Megane Conquest vam nudi učinkovitost, besprijekornu vožnji i užitak u vožnji u jednom. 

 

Drukčije od svega što ste prije vidjeli! Benzinske verzije nude i veću učinkovitost potrošnje goriva zahvaljujući 12-voltnom mikrohibridnom sustavu. Ta tehnologija omogućuje vam primanje energije dok vozilo usporava, a pritom pridonosi napajanju motora tijekom pokretanja i ubrzavanju. Smanjite potrošnju goriva i emisije CO2, a pritom uživajte u lakšem ponovnom pokretanju i još većoj udobnosti u vožnji! 

Jeste li spremni zavladati cestom uz Megane Conquest?

Otkrijte ostale Renault modele

MEGANE
MEGANE
već od 152.900 HRK
CAPTUR
CAPTUR
već od 140.400 HRK
KADJAR
KADJAR
već od 187.900 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više