Renault MEGANE Conquest SUV – motori i pogoni

MOTORI
MEGANE CONQUEST

Otkrijte motore dostupne za svaku verziju

equilibre
equilibre
techno
techno
R.S. Line
R.S. Line
E-Tech engineered
E-Tech engineered

Eurosuper + elektrika (hibrid) (1)

E-Tech 145 hibrid
TCe 140 EDC
TCe 160 EDC

Detaljne tehničke karakteristike

Želite učinkovitu potrošnju goriva?

Uz pravi izbor do veće uštede!

Simulator potrošnje goriva

Jeste li već isprobali Renaultov simulator potrošnje goriva?

Ovisno o odabranoj verziji Renault vozila, vašim vozačkim navikama i obrascima vožnje, možete dobiti procjenu dnevne potrošnje goriva.

Hibrid na svim razinama

Megane Conquest dostupan je s nenadmašnom i raznovrsnom ponudom hibrida: hibridni pogonski sklop E-Tech sa 145 KS i TCe pogonski sklop s 12-voltnim sustavom mild hibrida.

Renault MEGANE Conquest E-TECH hibrid

E-TECH hibrid s 145 KS

Potpuna svestranost hibrida

Inspirirana automobilizmom, inovativna hibridna tehnologija E-Tech spoj je performansi i učinkovitosti. U gradu uvijek počnite voziti na električni pogon i neka do 80 % putovanja bude na električni pogon. Smanjite potrošnju goriva do 40 %* u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom!

 

Regenerativno kočenje automatski puni bateriju dok vozite. Uživajte u ugodnoj vožnji neovisno o uvjetima uz responzivno, oštro ubrzanje. Megane Conquest E-Tech hibrid prilagođava se tako da ispuni sve vaše vozačke potrebe radi optimalne svestranosti.

* u WLTP urbanom ciklusu (podložno konačnom odobrenju).

Renault MEGANE Conquest – mikrohibridni pogon

TCe 140 EDC

Hibrid prve razine

Sa svojim motorom od 140 KS i automatskim mjenjačem Megane Conquest vam nudi učinkovitost, besprijekornu vožnji i užitak u vožnji u jednom. 

 

Drukčije od svega što ste prije vidjeli! Benzinske verzije nude i veću učinkovitost potrošnje goriva zahvaljujući 12-voltnom sustavu mild hibrida. Ta tehnologija omogućuje vam primanje energije dok vozilo usporava, a pritom pridonosi napajanju motora tijekom pokretanja i ubrzavanju. Smanjite potrošnju goriva i emisije CO2, a pritom uživajte u lakšem ponovnom pokretanju i još većoj udobnosti u vožnji! 

Jeste li spremni zavladati cestom uz Megane Conquest?

Otkrijte ostale Renault modele

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više