Arkana - SUV Renault

RENAULT MEGANE CONQUEST VEĆ OD 1.799 KN MJESEČNO

Hibrid po prirodi.

Odvezite svoj Megane Conquest uz dodatne pogodnosti

POSEBNA PONUDA

Renault Fleksi

Megane Conquest uz Renault Fleksi već od 1.799 kn/mj.

otkrijte ponudu
VOZILA NA ZALIHI

vozila na zalihi

Zainteresirani ste za kupnju novog vozila? Provjerite vozila na zalihi.

provjerite zalihu

dizajn Sportski i prostran SUV i ekskluzivna verzija R.S. Line

Megane Conquest spaja uglađene linije i robustan stil. Jedinstven dizajn tog vozila nudi vam vitak profil, veliku visinu do podvozja i vrhunski interijer. U verziji R.S. Line dojam je još moćniji. Zaljubite se u njegovu ekskluzivnu boju, sportsku prednju rešetku, specifične aluminijske naplatke s rubinski crvenim detaljima, dvostruku ispušnu cijev i dr.

pogon

Tih, odzivan i agilan sinonimi su za E-tech tehnologiju

Renault MEGANE Conquest E-TECH hibrid

Megane Conquest E-Tech hibrid

Inspirirana automobilizmom, hibridna tehnologija E-Tech savršen je spoj performansi i učinkovitosti. U gradu uvijek počnite voziti na električni pogon i neka do 80 % putovanja bude na električni pogon. Smanjite potrošnju goriva do 40 % u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom!


Regenerativno kočenje automatski puni bateriju vašeg vozila Megane Conquest E-Tech hibrida dok vozite. Uživajte u ugodnoj vožnji neovisno o uvjetima uz odzivno, oštro ubrzanje. Megane Conquest E-Tech hibrid prilagođava se tako da ispuni sve vaše vozačke potrebe radi optimalne svestranosti.

saznajte više o E-Tech tehnologiji

* u WLTP urbanom ciklusu (podložno konačnom odobrenju).

udobnost i tehnologija

Vladajte cestom iz udobnosti visokotehnološke kabine

Sustavi za pomoć u vožnji i sigurnost – Renault MEGANE Conquest

15 sustava za pomoć u vožnji Easy Drive

Suputnik na autocesti i u prometnim gužvama, upozorenje na promet iza vozila i Easy Park Assist samo su neke od značajki osmišljenih da povećaju udobnost i sigurnost vaše vožnje. Te i mnoge druge značajke dostupne su putem sustava za pomoć u vožnji Renault Easy Drive koji vam pomažu da manevrirate na svojim putovanjima s 10,2-inčnog prilagodljivog zaslona za vozača. Jeste li spremni napraviti prvi korak prema vožnji bez vozača?

Multimedijski sustav – Renault MEGANE Conquest

Multimedijski sustav Easy Link

Pomoću ovog multimedijskog sustava, kompatibilnog s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™, jednostavno povezujete svoj pametni telefon i pristupate svim svojim aplikacijama i umreženim uslugama s 9,3-inčnog središnjeg zaslona u svojem vozilu Megane Conquest. 

Sustav MULTI-SENSE – Renault MEGANE Conquest

MULTI-SENSE

Zvuk motora i odzivnost, upravljanje, odabir ambijentalne rasvjete i konfiguracija zaslona za vozača... Odaberite jedan od 3 dostupna načina vožnje (MySense, Eco i Sport) i prilagodite svoja putovanja pomoću sustava za prilagodbu sustava MULTI-SENSE. 

verzije

Odaberite verziju vozila Megane Conquest koja vam najbolje odgovara

equilibre
HIBRID

equilibre

  • Hibrid
  • Benzin
već od 211.900 kn
techno
HIBRID

techno

  • Hibrid
  • Benzin
već od 230.900 kn
R.S. Line

R.S. Line

  • Benzin
već od 251.900 kn
E-Tech engineered
HIBRID

E-Tech engineered

  • Hibrid
već od 268.900 kn

Svi detalji novog vozila Megane Conquest

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Renault modele

MEGANE
MEGANE
već od 166.900 kn
CAPTUR
CAPTUR
već od 153.900 kn
KADJAR
KADJAR
već od 191.900 kn

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više