Vanjski izgled malog plavega automobila CLIO

MOTORI
RENAULT CLIO

Otkrijte motore dostupne za svaku verziju

equilibre
equilibre
evolution
evolution
techno
techno
e-tech engineered
e-tech engineered

Eurosuper+elektrika (hibrid) (1)

E-TECH 145 HIBRID
TCe 100 LPG
TCe 90
dCi 100

   Detaljne tehničke karakteristike

   Želite učinkovitu potrošnju goriva?

   Uz pravi izbor do veće uštede!

   Simulator potrošnje goriva

   Jeste li već isprobali Renaultov simulator potrošnje goriva?

   Ovisno o odabranoj verziji Renault vozila, vašim vozačkim navikama i obrascima vožnje, možete dobiti procjenu dnevne potrošnje goriva.

   Više pojedinosti o motorima

   Hibridni CLIO E-TECH

   E-TECH

   E-Tech je samopunjivi hibridni motor snage 145 KS koji nudi jedinstvenu kombinaciju smanjene potrošnje goriva i snažnijih performansi. Novi Clio E-Tech hibrid kombinira benzinski motor s dvama električnim motorima i inovativnim mjenjačem s funkcijom Start&Stop. Vozite ga kao automobil s automatskim mjenjačem koji samostalno prilagođava način rada, ovisno o vašoj potrebi za ubrzanjem. Zahvaljujući Renaultovoj stručnosti u području energetske mobilnosti, vaša vožnja postaje energetska učinkovita. Ne trebate se zaustavljati kako biste napunili vozilo. Baterija se sama puni s pomoću prikupljene energije kočenja ili tijekom same vožnje.

    

   SCe 65

   Ekonomičan za vožnju

    

   Moderan, ekonomični motor s tri cilindra optimiziran za gradsku vožnju, s lancem razvodnog sustava za smanjenje troškova održavanja.

   TCe 90

   Najviši stupanj svestranosti

    

   Ovaj turbo benzinski motor od 90 KS/160 Nm vozilu CLIO pruža dobar odziv i fleksibilnost uz smanjenu potrošnju goriva. Lanac razvodnog sustava smanjuje troškove održavanja. Motor je dostupan:

   • s ručnim mjenjačem s 6 brzina (CO2: 116-132 g/km)

   TCe 100 LPG

   Potpuni užitak u vožnji

    

   100 KS, okretni moment od 170 Nm, s mjenjačem sa šest brzina. Motor može raditi na benzin ili autoplin. Ugrađena su dva odvojena spremnika, jedan za benzin i dodatno za autoplin. S napunjenim spremnicima za obje vrste goriva ima ukupni domet veći od 1.000 kilometara, a zapremina prtljažnika ostaje nepromijenjena.

   Narančasti Clio u gradu

   Mala potrošnja i maksimalna potrošnja

   Novi dizelski motor spaja nisku potrošnju goriva i užitak u vožnji. U kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem i okretnim momentom od 260 Nm optimizira potrošnju na svim vrstama cesta, zbog čega je idealan za vozače koji prevaljuju velike udaljenosti.

   Plavi Clio LPG u gradu

   Motor za različite namjene

   Ovaj novi turbobenzinski motor snage 100 KS s okretnim momentom 170 Nm Cliju daje odzivnost, elastičnost i kontroliranu potrošnju. Zahvaljujući razvodnom lancu, troškovi održavanja su sniženi. Dostupan je s ručnim mjenjačem sa 6 stupnjeva prijenosa.

   Otkrijte više o vozilu CLIO

   Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

   saznaj više