Arkana E-TECH hybride - SUV hybride Renault

MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID

Odvezite svoj novi Megane Conquest E-Tech hibrid uz posebnu ponudu

  • Megane Conquest

Renault fleksi

Odvezite Megane Conquest E-Tech hibrid uz Renault financiranje:

  • već od 1.799 kn/mj
  • 5.000 kn dodatnog bonusa "staro za novo”

Megane Conquest je dostupan i kao hibrid

Opremljeno inovativnom E-Tech hibridnom tehnologijom, vozilo Megane Conquest E-Tech hibrid nudi vam nenadmašan užitak u vožnji i sjajnu energetsku učinkovitost. Inspiriran svijetom automobilizma, njegov hibridni pogon koji se sam puni nudi savršen spoj uštede troškova, performansi i učinkovitosti.

oprema

Pronađite sve prednosti prostranog i sportskog SUV-a

* kad je stražnja klupa preklopljena.

pogon

Svestran i učinkovit

Renault MEGANE Conquest E-TECH hibrid SUV – hibrid SUV izvana

Do 80 % gradske vožnje na električni pogon

Megane Conquest E-Tech hibrid unosi elektricitet u vaš svakodnevni život! Vozite gradom u potpunosti na električni način do 80 % vremena koristeći inovativnu automobilističku tehnologiju. Uživajte u tišini i udobnosti dok smanjujete emisije CO2 i potrošnju goriva do 40 %* u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom. 

Renault MEGANE Conquest hibrid SUV – izvana

Pojednostavnjuje vaš svakodnevni život

Regenerativno kočenje automatski puni bateriju vašeg vozila Megane Conquest dok vozite, bez potrebe za utikačem ili kabelom. Da biste uživali u još većoj slobodi, aktivirajte "B“ način. Čim podignete nogu s gasa, vaše vozilo usporava gotovo do zaustavljanja, vraćajući što više električne energije.

Renault MEGANE Conquest E-TECH – hibrid SUV – izvana

Nenadmašno zadovoljstvo vožnje

Njegovo 100% električno pokretanje pruža trenutačnu responzivnost i tihu vožnju koja je učinkovita u svim uvjetima na cesti. Otkrijte sasvim nove doživljaje vožnje na otvorenoj cesti ili u gradu. Uživajte u snazi od 145 KS i responzivnosti 2 električna motora u kombinaciji s učinkovitošću mjenjača s više načina načina rada.

* u WLTP urbanom ciklusu (podložno konačnom odobrenju).

Jeste li spremni zavladati cestom uz Megane Conquest?

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Otkrijte ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
već od 141.900 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više