OpenR Link s ugrađenim Google sustavom

Multimedija u koju je ugrađen Google sustav: vaš doživljaj povezane vožnje

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
Uživajte u navigaciji u stvarnom vremenu
Google Maps pružaju vam prednost precizne i pouzdane navigacije s ažuriranjima podataka u stvarnom vremenu. Uživajte u prilagođenom doživljaju: spremanje omiljenih adresa, prijedlozi za navigaciju i dr. Posebne funkcije na Google Maps za električna vozila u kombinaciji s Google Assistant omogućuju vam da optimizirate svoju upotrebu vozila Megane E-Tech 100% electric i bezbrižno dođete do odredišta.

*besplatna usluga u trajanju od 5 godina Usluge nisu dostupne na hrvatskom jeziku.
Mala pomoć u automobilu
Google Assistant pomaže vam bez korištenja ruku. Jednostavno nazovite prijatelja ili mu pošaljite poruku, zatražite upute, postavite podsjetnike, pa čak i promijenite temperaturu u automobilu. Za upravljanje kompatibilnim pametnim kućnim uređajima možete koristiti i glas. Za početak samo recite "Ok Google" ili pritisnite gumb za glasovnu kontrolu na upravljaču.

*besplatna usluga u trajanju od 5 godina. Usluga nije dostupna na hrvatskom jeziku.
Pristupajte svojim omiljenim aplikacijama
Amazon Music, Easy Park, Radio Player i dr. Vaše omiljene aplikacije već su integrirane na zaslon sustava openR vozila Megane E-Tech 100% electric. Reproducirajte omiljenu glazbu, slušajte audioknjige i podcaste te koristite omiljene aplikacije tijekom putovanja. Aplikacije će se dodati s vremenom. Ne trebate ništa poduzimati: redovita su ažuriranja automatska.

*probna ponuda od 3 GB (vrijedi za 6mjeseci)
Uživajte u prilagođenom doživljaju
Uživajte u potpuno prilagođenom doživljaju. Sustav se s vremenom prilagođava vašim navikama i preferencijama kako bi navigacija bila bolja i kako bi predlagao relevantne postupke.