UGRAĐENE GOOGLE USLUGE:
vaš doživljaj povezane vožnje

uživajte u navigaciji u stvarnom vremenu
Google Maps pružaju vam prednost precizne i pouzdane navigacije s ažuriranjima podataka u stvarnom vremenu. Uživajte u prilagođenom doživljaju: spremanje omiljenih adresa, prijedlozi za navigaciju i dr. Posebne funkcije na Google Maps za električna vozila u kombinaciji s Google Assistant omogućuju vam da optimizirate svoju upotrebu vozila Megane E-Tech 100% electric i bezbrižno dođete do odredišta.*

* Besplatna usluga u trajanju od 5 godina Usluge nisu dostupne na hrvatskom jeziku. 
mala pomoć u vozilu
Google Assistant pomaže vam bez korištenja ruku. Jednostavno nazovite prijatelja ili mu pošaljite poruku, zatražite upute, postavite podsjetnike, pa čak i promijenite temperaturu u vozilu. Za upravljanje kompatibilnim pametnim kućnim uređajima možete koristiti i glas. Za početak samo recite "Ok Google" ili pritisnite gumb za glasovnu kontrolu na upravljaču.

* Besplatna usluga u trajanju od 5 godina. Usluga nije dostupna na hrvatskom jeziku.
pristupajte svojim omiljenim aplikacijama
Amazon Music, Easy Park, Radio Player i dr. Vaše omiljene aplikacije već su integrirane na zaslon sustava openR vozila Megane E-Tech 100% electric. Reproducirajte omiljenu glazbu, slušajte audioknjige i podcaste te koristite omiljene aplikacije tijekom putovanja. Aplikacije će se dodati s vremenom. Ne trebate ništa poduzimati: redovita su ažuriranja automatska.
uživajte u prilagođenom doživljaju
Uživajte u potpuno prilagođenom doživljaju. Sustav se s vremenom prilagođava vašim navikama i preferencijama kako bi navigacija bila bolja i kako bi predlagao relevantne postupke.

SVI DETALJI VOZILA MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Megane E-Tech 100% electric – dodatna oprema
Megane E-Tech 100% electric – povezane usluge
Megane E-Tech 100% electric – verzije

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Megane Conquest
Megane Conquest