Domet vožnje i vrijeme punjenja baterije

Čimbenici koji mogu utjecati na domet vožnje
Domet vožnje vozila Megane E-Tech 100% electric promjenjiv je zbog mnogih čimbenika kao što su vremenski uvjeti, stil vožnje i broj putnika u vozilu. Izbor modela vozila i dodatne opreme također utječe na masu vozila, a time i na domet vozila. 
Dobitna kombinacija: brzo punjenje i domet
Prilikom planiranja duljeg putovanja, ključni čimbenici koje treba uzeti u obzir su domet i mogućnosti punjenja vozila. Pronađite kompromis koji zadovoljava vaše potrebe. Primjer 500 km dugog putovanja autocestom. S punim akumulatorom vozilo može prijeći 300 km neprekidno, a 30-minutno punjenje na stanici za brzo punjenje osigurat će vam daljnjih 200 km vašeg putovanja. Vrijeme koje provedete na putovanju vrlo je usporedivo s putovanjem benzinskim ili dizelskim vozilima zbog brzog punjenja.

Svi detalji vozila Megane E-Tech 100% electric

Megane E-Tech 100% electric – verzije

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. To se, među ostalim, odnosi na 10“ informativni zaslon s instrumentima i prikazom navigacije, bežično punjenje pametnog telefona, poziv u nuždi i povezanu navigaciju. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


Otkrijte ostale Renault modele

Megane Conquest
Megane Conquest E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
Austral E-Tech full hybrid
Espace
Espace E-Tech full hybrid