EKSKLUZIVNA SPORTSKA
VERZIJA ESPRIT ALPINE

verzija esprit Alpine
Postignuće koje se temelji na povijesnoj suradnji između dizajnerskih timova Renaulta i Alpine, daje vozilu Austral E-Tech full hybrid još sportskiji izgled: oznaka esprit Alpine, ekskluzivna Schiste siva boja, pragovi vrata, prednji odbojnik s oblogom u sivoj boji, 51 cm (20") Daytona aluminijski naplatci, visokotehnološka stražnja svjetla s “3D Matrix” efektom, Alcantara® presvlake s plavim šavovima, volan od napa kože/Alcantara® s plavo-bijelo-crvenim šavovima.

SVI DETALJI VOZILA AUSTRAL

motori Austral

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest