MULTIMEDIJSKI SUSTAV

My Renault, ugrađene Google usluge i aplikacije

Povezano iskustvo vožnje
 - povezane usluge - Renault Austral E-Tech full hybrid
povezano iskustvo vožnje
openR je jedan od najvećih digitalnih zaslona u vozilu, a sastoji se od dvaju 12-inčnih zaslona ukupne površine od 774 cm2. Budući da ga pokreće multimedijski sustav openR link i da su u njega ugrađene Google* usluge, uživat ćete u ekskluzivnom i krajnje dojmljivom iskustvu.

 * Povezane usluge su dostupne kao standard na verzijama techno, techno esprit Alpine i iconic esprit Alpine te kao opcija s paketom Navigacija na verziji equilibre.   


RENAULT POVEZANE USLUGE
Uživajte u Renault uslugama, koje su vam u dostupne u vozilu Austral izravno preko zaslona multimedijskog sustava openR.
My Renault - povezane usluge - Renault Austral E-Tech full hybrid
My Renault
Pomaknite granice mobilnosti uz pomoć osobnog korisničkog računa za My Renault. Povežite se sa svojim vozilom i pristupite brojnim uslugama kao što su:
 • video vodiči sa svim potrebnim informacijama o vašem vozilu Austral 
 • ugovaranje servisnih pregleda
 • funkcije upravljanja vozilom na daljinu: pronađite svoje vozilo uz pomoć pametnog telefona ili daljinski aktivirajte trubu
connected maintenance - connected services - Renault Austral E-Tech full hybrid
još veća neovisnost
Pogledajte servisni priručnik i rezervirajte termin online u željenom Renault servisu.
Sve brojnije povezane usluge za Renault Austral E-Tech full hybrid
sve brojnije povezane usluge
Multimedijski sustav openR neprestano se nadopunjuje novim uslugama, pružajući vam još prilagođenije iskustvo vožnje. Otkrijte novu razinu multimedijskog iskustva!


MULTIMEDIJSKI SUSTAV S UGRAĐENIM GOOGLE USLUGAMA
Multimedijski sustav openR link vašeg vozila Austral uključuje Google usluge (1,2). Prilagodite temperaturu, isplanirajte rutu, promijenite glazbu i mnogo toga drugog uz pomoć vlastitog glasa! Multimedijski sustav openR link uključuje sljedeće značajke:
navigacija – povezane usluge – navigacija u stvarnom vremenu za Renault Austral E-Tech full hybrid
navigacija u stvarnom vremenu
Izbjegnite neugodna iznenađenja kao što su blokirane prometnice, dvosmjerne ulice koje su odnedavno jednosmjerne, privremena odstupanja i promjene u prometu... Budući da se neprestano ažurira preko usluge Google Maps(1), navigacijski sustav pruža vam precizne prometne informacije, čak i u slučaju nestanka mrežnog signala.
  glasovno upravljanje – povezane usluge – glasovno upravljanje za Renault Austral E-Tech full hybrid
  glasovno upravljanje
  Uz pomoć glasovnog pomoćnika Google(3) možete upravljati značajkama vozila bez skretanja pogleda s ceste ili pomicanja ruku s upravljača. Da biste telefonirali, poslali poruku prijateljima, slušali glazbu, postavili podsjetnike ili prilagodili temperaturu u vozilu, dovoljno je izreći naredbu za Google.
  Google aplikacije – povezane usluge – do omiljenih aplikacija i u Renaultu Austral E-Tech full hybrid
  Google aplikacije
  Svojem korisničkom računu za Google(4) možete pristupiti i u vozilu. Provjerite poruke i pristupite glazbi i omiljenim aplikacijama...

  (1) Google i Google Maps zaštitni su znaci društva Google LLC. Dostupno u razdoblju od 5 godina.  

  (2)Povezane usluge dostupne su kao standard na izvedbama techno, techno esprit Alpine i iconic esprit Alpine te kao opcija s paketom Navigacija na verziji equilibre. 

  (3) Google i Google Assistant zaštitni su znaci društva Google LLC.

  (4) Google, Google Maps i Google Play zaštitni su znaci društva Google LLC.


  SVI DETALJI VOZILA AUSTRAL

  motori Austral

  Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

  Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


  OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

  MEGANE CONQUEST
  Megane Conquest