sustav R-LINK 2

Pojednostavite svoja putovanja! 
Oprema, značajke, usluge, ažuriranja, kompatibilnost ... Pronađite sve informacije o R-LINK 2 multimedijskom sustavu.
oprema
7-inčni ili 8,7-inčni zaslon osjetljiv na dodir
dodirni zaslon od 7 ili 8,7 inča
Dodirna tehnologija jednaka onoj zaslonima tableta. Lakoća pokreta i savršena integracija u instrumentnu ploču za optimalnu sigurnost u vožnji. Provjerena izdržljivost zaslona.  
ECO Drive – R-LINK 2
način vožnje Eco
Pogledajte izvještaj o svojim putovanjima i savjete za vožnju kako biste optimizirali potrošnju goriva.
 R-LINK 2 prepoznavanje glasa
prepoznavanje govora u sustavu R-LINK 2
Jednostavnim pritiskom tipke na upravljaču i glasovnom naredbom zatražite pokretanje plana puta do omiljene destinacije, upućivanje poziva kontaktu iz telefonskog imenika putem tehnologije Bluetooth ili promjenu radijske stanice. Vodit će vas automatski glas.
obnova karte i GPS-a
Trebate obnoviti svoje TomTom karte i GPS na svom R Link 2 sustavu? Uđite u R Link Store na svom My Renault računu.
personalizacija sustava
Sustav je moguće potpuno personalizirati. Odaberite početni zaslon sustava. Upravljajte svojim profilom i podesite sve željene postavke: glasnoću zvuka, postavke retrovizora, postavke sjedala, omiljene radijske stanice, uparene telefone.
ažuriranja za R-LINK 2
Provjerite treba li vaše vozilo ažurirati. Uživajte u najnovijim značajkama povezanog sustava u samo nekoliko koraka.
značajke
Apple CarPlay™ za R-LINK 2
Apple CarPlay za R-LINK 2
Na velikom zaslonu sustava R-LINK 2 pronađite najbolje aplikacije instalirane na svojem uređaju iPhone (počevši od iPhonea 5 i operativnog sustava iOS7) koje je za uporabu u vožnji odobrila tvrtka Apple. Spojite svoj iPhone na prednji USB priključak odgovarajućim kabelom kako biste lako uživali u glazbi. Možete jednostavno čitati i diktirati svoje poruke, upućivati pozive ili vrlo jednostavno pokrenuti plan puta.  
Za uporabu sustava Apple CarPlay ne zaboravite aktivirati mobilne podatke.

*Dostupnost ovisi o modelu i datumu proizvodnje. ** Da biste diktirali i čitali poruke i e-poruke naglas, vaš telefonski sustav mora biti postavljen na engleskom jeziku.
Android Auto™ za R-LINK 2*
Android Auto™ za R-LINK 2
Pronađite najbolje aplikacije na svojem pametnom telefonu s operativnim sustavom Android 5 ili novijim, posebno odabrane za uporabu u vožnji. Google karte vode vas na velikom zaslonu sustava R-LINK 2. Diktirajte poruke te brzo pristupajte omiljenoj glazbi.  
Ne zaboravite aktivirati mobilne podatke na svom telefonu i priključiti ga na prednji USB priključak s pomoću visokokvalitetnog kabela.    

*Dostupnost ovisi o modelu i datumu proizvodnje.    
Nadzorna plošča za klimatsko napravo, pomoč pri vožnji in še več
kontrolna ploča za klima uređaj, pomoć u vožnji i još mnogo toga
Na zaslonu osjetljivom na dodir precizno postavite temperaturu, upravljajte parkiranjem unatrag bez napora uz Park Assist® i jednostavno pristupajte audioizvorima i videoizvorima pomoću dva dostupna USB priključka i tehnologijom Bluetooth u vozilu.    
Ovisno o modelu i razini opremljenosti vašeg Renaulta, odaberite svjetlosni ugođaj i način vožnje među četiri unaprijed programirana načina rada Multi Sense: neutralni, eko, udobni ili sportski.
3D karte
Na putovanjima uživajte u nevjerojatnoj udobnosti uz realistično 3D mapiranje na 8,7-inčnom zaslonu, slike visoke razlučivosti, prikaz zgrada i znamenitosti.     
povezane usluge
povezane usluge u automobilu

Nakon instalacije iz internetske trgovine R-LINK Store, zahvaljujući aplikacijama za automobile prilagođenim za korištenje u vožnji, s aplikacijom "Email" potpuno sigurno uživajte u funkciji čitanja e-pošte naglas*. S aplikacijom Coyote Series, od zajednice Coyote dobivajte i informacije o zastojima na cestama u stvarnom vremenu izravno na navigacijskom zaslonu.  

 * Da biste diktirali i čitali poruke i e-poruke naglas, vaš telefonski sustav mora biti postavljen na engleskom jeziku.  

informacije o prometu aplikacije TomTom u stvarnom vremenu
Uz više od 350 milijuna događaja na cesti koji se prenose svake godine i preciznost do 100 metara, informacije o prometu aplikacije TomTom osvježavaju se svake dvije minute i pokrivaju 99 % cestovne mreže.      
Čekate li isporuku novog vozila Renault opremljenog sustavom R-LINK 2? Uživajte u besplatnoj usluzi TomTom Traffic tijekom 36 mjeseci.  
usluge Highway
Osigurajte si inteligentno putovanje autocestom.
Usluge Highway vaš su idealan pratitelj na autocesti. U kombinaciji s navigacijom na vozilu, omogućuje vam inteligentnije putovanje autocestom. Prednosti korištenja uključuju učinkovitost, uštedu vremena i novca.

Usluge Highway brinu o tome da se nalazite u pravoj traci na naplatnoj kućici kako bi uskladile vaš način plaćanja, te da unaprijed znate mogućnosti usluga na autocesti kako biste bolje planirali vaša zaustavljanja.
Aplikacija vam također omogućuje izravno primanje upozorenja o događajima koji se događaju na autocesti na kojoj vozite: gust promet, nesreće itd. Usluge Highway vam omogućuju ocjenjivanje usluga na autocestama i pregled ocjena kako biste osigurali posjet najboljim lokacijama. Usluge Highway zahtijevaju digitalno povezivanje koje nudi paket "TomTom TRAFFIC and Connectivity".

saznajte više o sustavu R-LINK 2