sustav R-LINK Evolution

Opustite se u vožnji! 
Oprema, značajke, usluge, ažuriranja, kompatibilnost... Pronađite sve informacije povezane s multimedijskim sustavom R-LINK Evolution.
oprema
Zaslon osjetljiv na dodir veličine 7 inča
Zaslon osjetljiv na dodir veličine 7 inča
R-LINK Evolution besprijekorno je integriran u nadzornu ploču te sadrži zaslon osjetljiv na dodir veličine 7 inča s tehnologijom tableta, sada još otporniji za upotrebu u automobilu.
Prepoznavanje govora u sustavu R-LINK
Prepoznavanje govora u sustavu R-LINK
Jednostavnim pritiskom tipke na upravljaču potvrđenim zvučnim signalom, glasom izravno zatražite pokretanje putovanja do omiljenog odredišta tako da ne morate čekati da vam automatski glas postavi pitanje.
Sustav Renault driving ECO2
Sustav Renault driving ECO2
Sažetak vaših vožnji, rezultat i savjeti za vožnju za optimizaciju potrošnje.
Obnova karte i GPS-a
Trebate obnoviti svoje TomTom karte i GPS na svom R Link 2 sustavu? Uđite u R Link Store na svom My Renault računu.
značajke
Karte Europe TomTom
Karte Europe pokrivaju 45 zemalja i omogućuju realističnu navigaciju tijekom vaših putovanja, čak i u tunelima. Slika visoke razlučivosti. Ažuriranja u trgovini R-LINK Store putem računa MY Renault do četiri puta godišnje. Imate li karte Europe u vašem novom vozilu Renault opremljenom sustavom R-LINK Evolution? Odsad s uključenim ažuriranjima karata tijekom 3 godine.  

*Vrijedi za vozila isporučena nakon 1.1.2017. i originalno opremljena sa Kartama Europe.  
Android Auto™ za sustav R-LINK Evolution*
Na zaslonu sustava R-LINK Evolution pronađite aplikacije instalirane na svojem pametnom telefonu s operativnim sustavom Android 5 koje je za korištenje u vožnji odobrila tvrtka Google. Potpuno uživajte u navigaciji, diktiranju poruka ili pak u tako lako dostupnoj omiljenoj glazbi. Visokokvalitetni kabel pratit će vas na putovanju kako bi vaš pametni telefon ostao u središtu vašeg doživljaja.
Aktivirajte mobilne podatke da biste potpuno uživali u doživljaju koji pruža Android Auto™.

  *Android Auto aplikacija nije dostupna u Hrvatskoj.
povezane usluge
Povezane usluge u automobilu

Iskoristite aplikacije za sigurnu vožnju, kao što je aplikacija za e-poštu (sa sustavom čitanja e-pošte) ili aplikacija Coyote Series® koja vas u stvarnom vremenu obavještava o svim događajima na cesti koje su prijavili članovi zajednice Coyote.    

Posjetite R-LINK trgovinu putem MY Renault!

Usluge TomTom LIVE
Uživajte u sveobuhvatnom paketu tijekom tri godine. 

TomTom Traffic pokriva 99 % cestovne mreže u stvarnom vremenu, prenosi više od 350 milijuna događaja na cesti uz preciznost do 100 metara te se ažurira svake dvije minute.

Uz usluge LIVE možete saznati i vremensku prognozu za svoje putovanje ili odredište bez skretanja pogleda s ceste te pretražiti znamenitosti u bazi podataka koja je dostupna u stvarnom vremenu. 

Čekate li isporuku novog vozila Renault opremljenog sustavom R-LINK Evolution? Besplatno uživajte u uslugama LIVE tijekom 36 mjeseci.
Povezane usluge Z.E.
Pronađite sve usluge za svoje električno vozilo!
Ažuriranja za R-LINK EVOLUTION
Provjerite treba li vaše vozilo ažurirati. Uživajte u najnovijim značajkama povezanog sustava u samo nekoliko koraka.

Saznajte više o sustavu R-LINK EVOLUTION