ROADS :
Simulator naprednih sustava
za pomoć pri vožnji

Najmoćniji simulacijski sustav na svijetu. 
safety lab - Renault
kontinuirano poboljšavanje sigurnosti vozila Renault
Kontinuirano poboljšanje sigurnosti sudionika u prometu zapisano je u DNK marke Renault. Stoga marka Renault neprestano nastoji promovirati učinkovite tehnološke inovacije koje utiru put budućnosti mobilnosti. 

ROADS, novi simulator naprednih sustava pomoći u vožnji

Dizajniran za razvoj i testiranje naprednih sustava pomoći u vožnji (ADAS) i autonomne vožnje, ROADS simulator (Renault Operational Advanced Driving Simulator) radi kao izvrstan alat za optimizaciju sigurnosti. Simulator ROADS je poput digitalnog pandana koji pruža iskustvo vožnje za sve vrste situacija, uključujući i one najopasnije. Predstavlja korisnu nadopunu dugotrajnim i skupim testovima sigurnosti na cestama. 
ŠTO JE ROADS?
Lab - Renault
nova era simulacije

ROADS je revolucionarni simulator vožnje koji najavljuje novu eru dubinske simulacije naprednih sustava pomoći u vožnji. ROADS nadopunjuje digitalne simulacije i tradicionalne testove, omogućujući testiranje ponašanja i reakcija vozača u okruženjima u kojima postoji povećana potreba za sigurnosnim sustavima i softverom za pomoć vozaču. 
DUBOKA SIMULACIJA
simulacija tehnologije
doživite simulaciju na višem nivou

ROADS je dio posebnog simulacijskog centra za pametna i povezana vozila. Na području od 2.300 m² provodi se nekoliko simulacija dubinskih testova, usmjerenih na dizajn i validaciju projekata novih vozila. ROADS simulator s kupolom od 360 stupnjeva omogućuje testiranje svih sigurnosnih komponenti ugrađenih u cijelo vozilo (ESP, hitno kočenje, ponašanje itd.). Dobiveni podaci doprinose unapređenju cjelokupne daljnje proizvodnje Renault vozila. 
DIGITALNI BLIZANAC
digitalni blizanci
digitalni blizanac: s virtualnim svijetom doživljavamo stvarnost
Digitalni blizanac je virtualna verzija stvarnog vozila. Može se koristiti za simulaciju ponašanja u različitim prometnim situacijama i provjeru učinkovitosti sustava pomoći vozaču prije nego što se napredni sustavi ugrade u stvarno vozilo u fazi proizvodnje. 
ROADS koristi revolucionarnu tehnologiju koja je savršena za testiranje naprednih sustava pomoći vozaču i svih informacijskih sustava vozača u svim okolnostima i situacijama. ROADS predstavlja veliki korak naprijed za potrebe istraživanja sigurnosti i oblikovanja budućnosti sigurnosti u vozilima. 

OTKRIJTE VIŠE

Renault inovacije
Renault inovacije
safety score coach and guardian - Renault
Safety score, coach i guardian
time fighters - Renault and firefighters collaboration
bitka s vremenom: RENAULT I VATROGASCI