nova vozila Renault

Renault 4ever Trophy nosi boje modela 4l iz 1962.

  • Konceptni automobil Renault 4EVER Trophy nosi legendarnu plavu boju Ile-de-France prvi put predstavljenu na modelu 4L 1962.
  • 4EVER Trophy u novom ruhu premijeru će imati na teniskom turniru French Open koji počinje 22. svibnja.
Iako je proizvodnja modela 4L zaustavljena prije više od 30 godina, njegovo ime i dalje privlači pažnju! U to smo se uvjerili i prošle godine kad smo na Pariškom salonu automobila predstavili konceptni automobil Renault 4EVER Trophy. Nadahnut originalom, Renaultom 4, ovaj konceptni automobil utire put budućem potpuno električnom kompaktnom B-SUV-u i sigurno će uzburkati maštu kad se predstavi publici na teniskom turniru French Open 2023.

Njegov retro šarm, koji je naišao na sjajan odjek među publikom, naglašen je bojom izvedenom iz one u kojoj je 1962. predstavljen i originalni 4L: plavom Ile-de-France.
Njegov profinjen dizajn nadahnut tehnologijom dodatno je istaknut fluorescentno žutim elementima na krovnim nosačima, logotipu na prednjoj masci, amortizerima i oznakama na naplatcima.

Ova uzbudljiva posveta legendarnim teniskim lopticama kakvima se igra na French Openu naglašava terenski karakter ovog vozila i odražava temeljne karakteristike izvornog modela.

Svoju potpuno novu boju karoserije 4EVER Trophy predstavit će 22. svibnja 2023., kad u Parizu počinje prvo kolo French Opena.