Otkrijte renault

Otkrijte što nas nadahnjuje. Otkrijte našu strast.

Marka renault

Strast je ono što nas nadahnjuje i pogoni svakoga dana. Strast nas potiče da pomažemo kupcima u ostvarenju njihovih želja, nudeći im naše proizvode i usluge.
Renault Rafale
Marka Renault
Senzualan i topli stil, inovativni koncepti, proizvodi i usluge razvijeni da ispunjavaju vaše potrebe... Otkrijte po čemu se razlikujemo od drugih.
Sjedište tvrtke Renault
Grupa Renault
Jedna strategija, ciljevi, partnerstvo itd. Otkrijte međunarodnu tvrtku francuskog porijekla, s poviješću dužom od stoljeća.
Renault v Sloveniji
Renault u Hrvatskoj
Već niz godina naš tržišni udjel među najvećima je u Hrvatskoj. Zahvaljujući našoj mreži koju čini više od 25 prodajnih mjesta prošle smo godine u Hrvatskoj prodali više od 7.400 vozila.

Strast za životom

Strast je ono što nas nadahnjuje i pogoni svakog dana. Vodi nas strast da pomognemo našim kupcima da ostvare svoje strastvene želje pomoću naših proizvoda i usluga.
Renault i automobilizam
Renault i automobilizam
Veličanstvene pobjede i legendarni vozači... Već 120 godina suočavamo se s izazovima utrka i savladavamo ih.
EZ go concept
Konceptni automobili Renault
Otkrijte našu ponudu konceptnih automobila koji budućnost dovode u sadašnjost i utjelovljuju našu viziju automobila budućnosti.
Easy Life
Otkrijte tehnologiju Easy Life
Otkrijte sve tehnologije Renault EASY DRIVE i Renault CONNECT te naše inovativne motore.

Propisi

Imamo ulogu u evoluciji propisa za vozila i naša je dužnost obavijestiti vas što promjene predstavljaju i koje su njihove posljedice za vas.
EU uredba o energetskoj učinkovitosti guma
EU uredba o energetskoj učinkovitosti guma
1. svibnja 2021. na snagu je stupila EU Uredba o energetskoj učinkovitosti guma. Prema Uredbi, gume koje dolaze na novim Renault vozilima i gume kupljene prilikom zamjene guma, opremljene su informacijama o energetskoj učinkovitosti.
Renault Koleos
WLTP
Oduvijek smo bili predani smanjivanju utjecaja koji naši proizvodi imaju na okoliš, a od rujna 2018. sva su nova vozila certificirana protokolom WLTP.
Sjedište tvrtke Renault
Uredba REACH
Vjerno smo radili na promicanju odgovorne upotrebe naših proizvoda i zaštite ljudskog zdravlja od rizika povezanih s kemijskim tvarima.
Renault v Sloveniji
Izvedbe s dizelskim i benzinskim motorima
U skladu sa svojim vrijednostima dizajnirali smo dva nova dizelska i benzinska motora s ciljem smanjivanja emisija štetnih tvari naših vozila.

Različite izvedbe naših modela

Istražite sve naše izvedbe
Od gradskih automobila, crossovera, limuzina, SUV-ova i vozila s pogonom na 4 kotača, Renault razvija različite izvedbe putničkih modela vozila, uvijek s ciljem da ponudi elegantan i jedinstven dizajn, istinski užitak u vožnji i maksimalnu udobnost u vozilu.