Grupa Renault

Jedna grupa, jedna alijansa, mnoga partnerstva.
 
Tko smo mi?
Renault Grupa međunarodna je tvrtka francuskog podrijetla s poviješću duljom od 115 godina. Prisutni smo u 128 zemalja, projektiramo, proizvodimo i stavljamo na tržište privatna i komercijalna vozila koja se prodaju kao tri robne marke: Renault, Dacia i RSM.

Zahvaljujući našem jedinstvenom savezu i strateškom partnerstvu s Nissanom, četvrti smo najveći proizvođač automobila na svijetu. Zapošljavamo više od 120.000 ljudi diljem svijeta. Svi naši zaposlenici zaljubljenici su u automobilizam.

naši ljudi, naša marka

Naši automobili, naša strast

Groupe Renault
Naša grupa
Kultna vozila i međunarodna tvrtka koja svoje uporište pronalazi u najdugovječnijoj automobilskoj Alijansi na svijetu. Istražite naše poslovne lokacije, ključne brojke, aktivnosti…
Strategija tvrtke Renault
Za što se zalažemo
Jedan od prioriteta grupe Renault je zalaganje za budućnost. Otkrijte našu viziju i naša rješenja.
Povijest tvrtke Renault
Naša povijest
Otkrijte povijest Grupe od 1898. do danas.
Ciljevi tvrtke Renault
Inovativnost
Kako bismo osmislili rješenja za mobilnost budućnosti, radimo na inovacijama u četiri važna područja: električna vozila, povezana vozila, autonomna vozila i usluge mobilnosti.
Renaultov koncept
Potencijali
Pridružiti se grupi Renault znači sudjelovati na osmišljavanju novog koncepta mobilnosti za sve, iskusiti raznolikost bez premca. Provjerite koja vam radna mjesta nudimo!