Novi Renault TRAFIC SpaceClass

Renault otkriva

Novi Renault TRAFIC SpaceClass

Prvoklasni doživljaj vožnje

Novi Renault TRAFIC SpaceClass
  •  Novi Renault TRAFIC SpaceClass – prednji kraj

Zanimljiv i dinamičan dizajn

Otkrijte profinjen, a uzbudljiv dizajn novog vozila TRAFIC SpaceClass. Pohvalite se svojom elegantnom rešetkom s kromiranom završnom obradom, Full LED prednjim svjetlima i prepoznatljivim svjetlosnim potpisom tvrtke Renault u obliku slova C. Privucite pozornost zatamnjenim prozorima, metalik bojom kao standardnom i novim ekskluzivnim naplatcima s dijamantnom obradom.

  • Novi Renault TRAFIC SpaceClass – unutrašnjost

Profinjen i modularan doživljaj u vozilu

Novi TRAFIC SpaceClass redizajnirao je doživljaj u vozilu nenadmašnim modularnim rasporedom. Zakretna, klizna i uklonjiva sjedala pružaju vam potpunu kontrolu nad rasporedom unutrašnjeg prostora. Ugodno prevozite do 6 putnika uz konfiguraciju licem u lice ili se uputite na svoju sljedeću avanturu u verziji Escapade, u kojoj se stražnja klupa pretvara u ležaj.

Ponudite svojim putnicima jedinstven doživljaj kamo god vas vaša putovanja odvedu. Osim prostrane unutrašnjosti, nudi i 6 osobnih LED svjetala za čitanje, kao i 2 USB priključka na sklopivom središnjem stolu: novi TRAFIC SpaceClass vrhunski je mobilni dnevni boravak.

Izdvojite se iz gomile zahvaljujući njegovom kožnatom upravljaču i ekskluzivnoj instrumentnoj ploči u boji Meteor Grey i uživajte u beskonačnoj eleganciji!

  • Novi Renault TRAFIC SpaceClass – prikaz 3/4 prednjeg kraja

Unaprijedite način na koji putujete

Putujte bez ograničenja zahvaljujući velikoj paleti motora dostupnih za novi TRAFIC SpaceClass. Odaberite jedan od motora opremljenih tehnologijom Stop & Start, s ručnim ili EDC automatskim mjenjačem. Ovaj responzivni 6-brzinski mjenjač s dvostrukom spojkom omogućuje vam brzu i neometanu promjenu brzina za ugodniju vožnju. 
 

U novom vozilu TRAFIC SpaceClass uživat ćete u prednostima najnovije generacije sustava za pomoć u vožnji. Pobrinite se za svoju sigurnost koristeći sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) i upozorenje na izlazak iz prometne trake. Upozorenje na mrtvi kut čini putovanje sigurnijim, a prilagodljivi tempomat omogućuje vam postavljanje putne brzine. 

Dok čekate novi Renault TRAFIC SpaceClass....

Novi Renault TRAFIC Passenger

Novi TRAFIC Passenger

Saznajte više
Paleta gospodarskih vozila Renault

Naša laka gospodarska vozila

Otkrijte ih

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

Saznaj više