Novi Renault Trafic

Novi Renault Trafic Van

Već od 1.390 kn/mj +PDV.

Robustan i dinamičan kombi

Trafic – kombinacija udobnosti i praktičnosti. Domišljat dizajn njegove unutrašnjosti uključuje teretni prostor ispod putničkog sjedala, što omogućuje utovarnu dužinu od 4,15 m. Njegov pravokutni oblik optimizira utovarni kapacitet, nudeći 8,9 m³ u verziji L2h2. Pretinci za odlaganje sprijeda nude 88 kapaciteta, uklonjivi mobilni ured i svu udobnost potrebnu za rad gdje god i kad god poželite.

verzije

Odaberite verziju vozila Trafic koja vam najbolje odgovara

Furgon

Furgon

Produljena kabina

Produljena kabina

oprema

praktičan, svestran i siguran

Novi Renault Trafic – mobilni ured

Jednostavniji boravak u vozilu

Sjednite za volan svojeg vozila Trafic i radite bilo gdje. Opremljen je istinski modularnim radnim prostorom – samo preklopite središnje sjedalo unatrag i kabina postaje mobilni ured. Savršeno mjesto na koje možete staviti prijenosno računalo i postaviti dokumente na okretni stalak formata A4.  

novi Renault Trafic – optimiziran teretni prostor

Optimiziran teretni prostor

Pregrada u teretnom prostoru znači da Trafic nudi 4,15 m iskoristive utovarne dužine, što je najbolje u segmentu. Njegov pravokutni pod omogućuje optimizaciju utovarnog kapaciteta uz do 8,9 m3.

novi Renault Trafic – sustavi za pomoć u vožnji

Sigurnost u vožnji

Trafic se može pohvaliti s deset novih sustava za pomoć u vožnji. Vozite uz najveću razinu udobnosti vozača: upozorenje na mrtvi kut, prilagodljivi tempomat, upozorenje na izlazak iz prometne trake, sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde itd.. Rad na cesti nikad nije bio tako udoban i siguran.

rješenje za svaku djelatnost

naše posebne prerade prilagođene vašoj djelatnosti

novi Renault Trafic – prerade

Trafic, kombi za sve djelatnosti

Trafic je modularan i može se prilagoditi po želji pomoću široke, personalizirane palete opcija, dodatne opreme i prerada.


Odaberite verziju malog dostavnog vozila, koje se nudi u 2 opcije dužine, 2 visine i s kapacitetom između 5,8 i 8,9 m3. Dostupan je veliki broj varijanti: kabine za osoblje, prozori, pregrade, vrata itd.

Odaberite verziju s platformskom kabinom i adaptirajte u jednu od mnogih verzija. Na primjer, možete odabrati veliku zapremninu, rashladni kombi, kombi za dostavu namirnica, pa čak i prerade u kiper.

Svi detalji vozila Trafic

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Sve prikazane cijene su maloprodajne preporučene cijene. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča i drugih sirovina, neki elementi opreme prikazani na internet stranici ili u brošuri trenutno nisu dostupni. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  

Želite novo Renault vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više