Medicinski prijevoz Renault TRAFIC

Novi TRAFIC – medicinski prijevoz

MEDICINSKO VOZILO

Naša prerađena vozila

Novi TRAFIC – Ambulance

Vozilo hitne pomoći

Bez obzira na to prevozite li pacijente kojima je potrebna medicinska skrb u vozilu ili pacijente kojima nije potrebna skrb u vozilu, TRAFIC prilagođava se vašoj djelatnosti.


Svestranost, udobnost, higijena i profesionalnost ključne su riječi u našoj ponudi po mjeri.

Novi TRAFIC – prijevoz farmaceutika

Medicinski prijevoz

Različita oprema koja vam je dostupna potpuno je u skladu sa standardima dobre prakse (GDP): regulacija temperature u praznom hodu i u vožnji, izolacija, higijena, jednostavno održavanje itd.

 

Otkrijte sva rješenja za optimizaciju kvalitete usluge.

Naša dodatna oprema

Otkrijte našu ponudu dodatne opreme i pogledajte naš online katalog

Tekstilni tepisi

Tekstilni tepisi

Tekstilni tepisi napravljeni su po mjeri, jednostavno se održavaju i dizajniraju se baš za vaš novi . Lako se pričvršćuju pomoću dvije kopče.

Držač pametnog telefona

Držač pametnog telefona

Držite svoj mobilni telefon nadohvat ruke. Telefon možete staviti u nagibni držač i napuniti ga putem utičnice u blizini.

Držač tableta

Držač tableta

Dok stojite, jednostavno provjerite svoj tablet zahvaljujući ovom prilagodljivom držaču tableta u koji možete smjestiti tablete veličine između 4,8 i 10,6 inča.

Svi detalji vozila Renault TRAFIC

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više