Novi TRAFIC – prijevoz putnika

PRIJEVOZ PUTNIKA
RENAULT TRAFIC

prijevoz putnika

Naša prerađena vozila

Novi TRAFIC – vozilo za prijevoz osoba ograničene pokretljivosti

Bez obzira na broj putnika ili vrstu invalidskih kolica u vozila, imamo savršeno rješenje! Modularan, ergonomski i pristupačan, novi Trafic prevozi osobe ograničene pokretljivosti i prilagođen je osobnoj i poslovnoj upotrebi.*

 

 

 

Preradu je izvršila naša podružnica Renault Tech®.

Novi TRAFIC – prijevoz

Vozite li taksi, vozilo za najam ili radite kao privatni vozač? Jesu li vam očekivanja vaših putnika na prvom mjestu? Odaberite jednu od „prvoklasnih“ verzija novog Trafic SpaceClass.

otkrijte novi Trafic Spaceclass

Dodatna oprema

Otkrijte našu ponudu dodatne opreme i pogledajte naš online katalog.

Tekstilni tepisi

TRAFIC – tepisi

Prilagođeni, jednostavni za održavanje i posebno dizajnirani za vaš Trafic ... Tekstilni tepih jednostavno se postavlja pomoću dvije kvačice za pričvršćivanje.

Držač pametnog telefona

TRAFIC – držač pametnog telefona

Držite svoj mobilni telefon nadohvat ruke. Telefon možete staviti u nagibni držač i napuniti ga putem utičnice u blizini.

Držač tableta

TRAFIC – držač tableta

Dok stojite, jednostavno provjerite svoj tablet zahvaljujući ovom prilagodljivom držaču tableta u koji možete smjestiti tablete veličine između 4,8 i 10,6 inča.

Svi detalji novog vozila Renault TRAFIC

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više