Prijevoz putnika Novi Renault TRAFIC

Novi TRAFIC – prijevoz putnika

Prijevoz putnika

Naša prerađena vozila

Novi TRAFIC – vozilo za prijevoz osoba ograničene pokretljivosti

Bez obzira na broj putnika ili vrstu invalidskih kolica u vozila, imamo savršeno rješenje! Modularan, ergonomski i pristupačan, novi TRAFIC prevozi osobe ograničene pokretljivosti i prilagođen je osobnoj i poslovnoj upotrebi.*

 

 

 

Preradu je izvršila naša podružnica Renault Tech®.

Novi TRAFIC – prijevoz

Vozite li taksi, vozilo za najam ili radite kao privatni vozač? Jesu li vam očekivanja vaših putnika na prvom mjestu? Odaberite jednu od „prvoklasnih“ verzija novog TRAFIC SpaceClass.

Otkrijte novi TRAFIC SpaceClass

Dodatna oprema

Otkrijte našu ponudu dodatne opreme i pogledajte naš online katalog.

Tekstilni tepisi

Tekstilni tepisi

Prilagođeni, jednostavni za održavanje i posebno dizajnirani za vaš Renault TRAFIC... Tekstilni tepih jednostavno se postavlja pomoću dvije kvačice za pričvršćivanje.

Držač pametnog telefona

Držač pametnog telefona

Držite svoj mobilni telefon nadohvat ruke. Telefon možete staviti u nagibni držač i napuniti ga putem utičnice u blizini.

Držač tableta

Držač tableta

Dok stojite, jednostavno provjerite svoj tablet zahvaljujući ovom prilagodljivom držaču tableta u koji možete smjestiti tablete veličine između 4,8 i 10,6 inča.

Svi detalji novog vozila Renault TRAFIC

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više