Renault KANGOO Express

MOTORI

RENAULT KANGOO EXPRESS

KANGOO Express, predvodnik u svojoj kategoriji

Kontrolirana potrošnja goriva

  • Renault KANGOO Express – izvana

Trakcijska rješenja

Zahvaljujući mnoštvu tehnologija kao što su Start & Stop, obnavljanje energije pri kočenju, niskotlačni EGR i upravljanje toplinskom energijom, Kangoo Express donosi motore usmjerene na unapređenje energetskih performansi i smanjenje emisija stakleničkih plinova. S motorima Energy dCi 75 i Energy dCi 90 uživate u pokazivačima promjene brzina i ECO načinu kao standardu, smanjujući potrošnju goriva do 10% ovisno o stilu vožnje i uvjetima vožnje. Zajedno, ove napredne tehnologije, omogućile su Kangoo Express da postane predvodnik na tržištu u svom segmentu.

Motori

Glavne značajke

  Gorivo Mjenjač Zapremnina (cm3) Max. snaga (kW) Max. zakretni moment (Nm) Potrošnja u mješovitoj vožnji 
Furgon Blue dCi 80 Dizel 6 1461 59 210 4,8
Furgon Blue dCi 95 PRO+ Dizel 6 1461 70 230 4,6
Furgon Blue dCi 115 Dizel 6 1461 85 260 4,7

Usporedba tehničkih specifikacija verzija Kangoo Express

Kangoo Express

Usporedite tehničke specifikacije različitih verzija vozila Kangoo Express. Odaberite kategoriju za prikaz dimenzija, verzija i dostupnih motora

Furgon

Furgon

već od 147.375 HRK
  • KANGOO EXPRESS undefined
  • KANGOO EXPRESS undefined

Svi detalji novog vozila Kangoo Express

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više