MOTORI VOZILA KANGOO VAN

Naši dizelski motori, poboljšani eco načinom vožnje, pružaju vam bolju kontrolu nad potrošnjom goriva u skladu s normom EURO6 DFULL.
učinkovit Blue dCi 95
Ovaj turbo motor od 1,5 l AdBlue® spoj je učinkovitosti i užitka u vožnji sa svojih dojmljivih 260 Nm zakretnog momenta. Sada je dostupan sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem, a uskoro i sa 7-brzinskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom. Za još veću učinkovitost u potrošnji goriva odaberite vodeću ekološku verziju s ograničivačem brzine na 110 km/h kako biste smanjili emisije CO² i povećali uštedu goriva.
svestran Blue dCi 115
Ovaj turbo motor od 1,5 l AdBlue® sa svojim zakretnim momentom od 270 Nm nudi vam veću snagu za još više užitka u vožnji, imajući pritom na umu vašu potrošnju goriva. Sada je dostupan sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem, a uskoro i sa 7-brzinskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom. Prikladan za teške terete i vuču, osmišljen je s potrebama profesionalaca na umu.
* Ovisno o tome što se dogodi prije. Može se razlikovati ovisno o uvjetima vožnje.

SVI DETALJI VOZILA KANGOO VAN

Dostavno vozilo KANGOO VAN
Dostavno vozilo KANGOO – dodatna oprema
Dostavno vozilo KANGOO – dodaci i prerade
Kangoo Van – verzije

Slike na internetskoj stranici www.renault.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


OTKRIJTE OSTALE RENAULT MODELE

Master Furgon
Master Furgon