Vožnja na električni pogon novim vozilom Renault Megane E-Tech 100% electricPojednostavnite svoju svakodnevnicu – vozite na električni pogon.

Stručno znanje u području električnih automobila marke Renault

Napredna električna tehnologija

Sve najnovije inovacije dostupne su u vozilu Megane E-Tech 100% electric s novom platformom CMF-EV. Čekaju vas potpuni užitak u vožnji i učinkovitost zahvaljujući:

 

  • bateriji od 60 kW/h uparenoj s električnim motorom s 220 KS
  • prvoj tehnologiji za termalno upravljanje tvrtke Renault koja hladi koristeći vodu.

Redizajnirana unutrašnjost

Megane E-Tech 100% electric projektiran je za vašu udobnost. Njegova baterija od 108 mm, najtanja na tržištu, i njegov kompaktni motor oslobađaju prostor na prednjem kraju, što pruža 33 l prostora za pohranu i pretinaca.

 

Imali smo na umu vaše suputnike. Duži međuosovinski razmak i izostanak mehaničkih elemenata (kao što je mjenjač) omogućuju ravni pod i udobnu prostranost za noge.

Očaravajuća vožnja

Osim novog električnog motora, Megane E-Tech 100% electric nudi bolju distribuciju težine šasije i nisko gravitacijsko središte

 

Plovite krajolicima u potpunoj električnoj tišini. Uživajte u dinamičnim, linearnim i moćnim ubrzanjima svaki put, bez trzaja i vibracije. Ručice na upravljaču podižu užitak u vožnji na sljedeću razinu.

baterija i domet vožnje

punjenje

kabeli i postaje

troškovi i održavanje

električno vozilo uživo

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više