Renault KANGOO Electric – sprijeda

OPREMA
RENAULT KANGOO E-TECH ELECTRIC

Zakoračite u svijet vozila Kangoo E-Tech electric

Zadržite sve prednosti vozila Kangoo E-Tech electric i vozite na električni pogon. Potpuno je modularan te pruža teretni prostor do 4,6 m³ i opterećenje od 650 kg.

Twingo E-Tech electric – unutrašnjost

Preklopno suvozačko sjedalo

Možete preklopiti suvozačko sjedalo i zarotirati mrežastu pregradu da biste dobili još više prostora. To će vam pružiti utovarnu dužinu od 2,5 m u vozilu Kangoo E-Tech electric i 2,89 m u vozilu Kangoo E-Tech electric Maxi.

Renault KANGOO Electric – vrata

Klizna bočna vrata

Jednostavno pristupite stražnjem dijelu teretnog prostora vašeg vozila Kangoo E-Tech electric. S kliznim bočnim vratima u trenu možete utovariti i istovariti opremu ili robu. Za još jednostavniji ukrcaj možete odabrati model s dvoja klizna bočna vrata.

KANGOO Electric

Klizni preklopni pokrov stražnjeg dijela krova

Budući da ima široki krovni pokrov dimenzija 47 cm puta 1 m, predmete možete prevoziti i vertikalno da biste maksimalno povećali utovarni prostor.

  • KANGOO Z.E. – pretinci

Prostor za odlaganje u vozilu

Instrumentna ploča ima jednostavan prostor za blokove veličine A4 i male predmete. Vaše prijenosno računalo može stati u ogroman pretinac za rukavice zapremnine 15 l. Dubok i širok krovni nosač koji se nalazi iznad vjetrobranskog stakla pruža prostor za pohranu. Središnji naslon za ruku koji se može otvoriti sakriva prostor za odlaganje dovoljno velik za bocu vode od 1,5 l.

Renault KANGOO Electric – unutrašnjost

Tempomat i ograničivač brzine

Dugo putovanje autocestom? Odaberite brzinu vožnje ili maksimalnu brzinu za bezbrižnu vožnju.

Renault KANGOO Electric – kamera za vožnju unatrag

Kamera za vožnju unatrag

Budući da imate slikovni prikaz na unutarnjem osvrtnom zrcalu ili na navigacijskom zaslonu, uživat ćete u sjajnoj vidljivosti cijelog stražnjeg dijela vozila.

Renault KANGOO Electric – stražnji senzor za parkiranje

Stražnji senzor za parkiranje

Stražnji senzor za parkiranje upozorava vas na sve prepreke nizom zvučnih signala čija se frekvencija ubrzava.

KANGOO Electric

Automatski mjenjač

Kangoo E-Tech electric opremljen je automatskim mjenjačem za vašu udobnost. Fleksibilna, besprijekorna i tiha vožnja kakvu dosad niste doživjeli.

Renault KANGOO Electric – senzor za kišu i automatsko uključivanje/isključivanje svjetala

Senzor za kišu i automatsko uključivanje/isključivanje svjetala

Opremljen inteligentnim senzorima, Kangoo E-Tech electric autonomno upravlja svjetlima i brisačima vjetrobranskog stakla. 

Renault – KANGOO Electric – unutrašnjost

Krovni nosači

Krovni nosač pruža širok i dubok prostor za odlaganje iznad vjetrobranskog stakla. 

Renault KANGOO Electric – unutrašnjost

Zaštita putnika

Prednji i bočni zračni jastuci, sigurnosni pojasevi s predzatezačima i ograničivačima tereta, sustav na fiksnim prednjim sjedalima koji sprječava podvlačenje... Kangoo E-Tech electric omogućuje vam da iskoristite prednosti najnovijih i najnaprednijih sigurnosnih uređaja na tržištu. 

Renault KANGOO Electric – elektronski sustav stabilnosti vozila (ESC)

Elektronski sustav stabilnosti vozila (ESC)

Uživajte u opuštenoj vožnji u svakom trenutku. Kangoo E-Tech electric i nova generacija elektronskog sustava stabilnosti vozila (ESC) kombiniraju tri tehnologije: kontrola trakcije (ASR), logika kontrole podupravljanja i pomoć pri kretanju na uzbrdici. 

Renault KANGOO Electric – pomoć pri kretanju na uzbrdici

Pomoć pri kretanju na uzbrdici

Standardni dio opreme vozila Kangoo E-Tech electric, pomoć pri kretanju na uzbrdici omogućuje vam bezbrižno kretanje, čak i na strmim uzbrdicama.

KANGOO Electric – multimedija

Telefon

Odsad možete koristiti telefon na siguran i jednostavan način uz sustav R-LINK Evolution! Dok vozilo miruje, jednostavno birajte broj ili pregledajte kontakte na velikom zaslonu osjetljivom na dodir. Dok vozite, tu je značajka prepoznavanja glasa. Jednostavno izgovorite ime kontakta da biste ga nazvali. 

KANGOO Electric – navigacijski zaslon

Navigacija

Iskoristite povezani navigacijski sustavTomTom i LIVE usluge kao što je TomTom Traffic, najbolji sustav s prometnim informacijama u stvarnom vremenu.

Pomoću usluge Z.E. Trip, kojoj možete pristupiti putem sustava R-LINK Evolution, možete identificirati postaje za punjenje vozila u blizini ili na vašem odredištu. Možete vidjeti i njihovu dostupnost u stvarnom vremenu.

Renault KANGOO Electric – povezane usluge

Povezane usluge

Pomoću sustava R-LINK Evolution i paketa MY Z.E. Connect možete besplatno pogledati informacije o punjenju svojeg vozila Kangoo E-Tech electric.

Pomoću aplikacije MY Z.E. Inter@ctive možete programirati početak punjenja
na daljinu. Koristan način za optimizaciju proračuna korištenjem punjenja izvan vršnih sati.

Renault KANGOO Electric – radio-uređaj

Radio-uređaj opremljen Bluetoothom, USB-om i "hands-free” pozivima

Uživajte u glazbi koja je pohranjena na vašem pametnom telefonu i upućujte "hands-free“ pozive.
Svi radio-uređaji iz ponude vozila Kangoo E-Tech electric omogućuju vam da povežete svoj mobilni telefon pomoću USB-a ili tehnologije Bluetooth®.

Svi detalji vozila Kangoo E-Tech electric

Otkrijte ostale Renault modele

ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
već od 250.900 HRK
EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
već od 135.750 HRK
KANGOO EXPRESS
KANGOO EXPRESS
već od 147.375 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više