Renault i automobilizam: inovacija, naša strast

Naša je misija suočavanje sa sportskim izazovima i razvijanje automobilskih tehnologija. Renault i automobilizam – više od 120 godina inovacija. Povijest obilježena automobilskim ikonama, vozačkim legendama, tehnologijom i povijesnim pobjedama… Avantura okrunjena nenadmašnim uspjehom. 

Renault E-TECH

Renault E-TECH

Kao proizvođač motora, uvijek nastojimo ići do kraja u pogledu izvrsnosti, performansi i reputacije povezane s Formulom 1. Naš je cilj osigurati da se motor ekipe Alpine F1 i dalje temelji na našoj hibridnoj tehnologiji Renault E-TECH, koju smo razvili svojom stručnošću na području električnih automobila i moto-sporta.

otkrijte Renault E-TECH

Naša predanost natjecanju u službi inovacija

Svaku disciplinu vidimo kao izazov koji nam omogućuje da razvijamo svoju stručnost.

Renault i automobilizam

Automobilizam: u središtu naše povijesti

Renault više je od 120 godina vodeće ime u automobilizmu.

 

 

Renault Sport i Formula 1

Renault Sport Series

Saznajte više o našim automobilističkim aktivnostima, od Formule Renault do trkačkih programa za klijente. Dođite i iskusite našu strast za automobilima! 

Od trkaće staze do ceste

R.S. LINE

Novi Clio R.S. Line ima jedinstveni karakter

otkrijte ga
Serija Renault Sport

strast prema automobilizmu

Serija Renault Sport

priključite se utrci

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više