Renault sport series

Uživajte u posebnim trenucima koje vam donosi automobilizam.
Renault CLIO Cup
Mnogi od vas uživaju u CLIO Cupu i obožavatelji su utrka od vrata do vrata. Od pokretanja legendarnog R8 Gordini Cupa 1966. Renault Sport kontinuirano održava svoju prisutnost na trkaćim stazama Europe i širom svijeta. Ali to nije sve! 2017. nastavljamo ostvarivati uspjehe organiziranjem 8. nacionalnog natjecanja CLIO Cup: Francuska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Španjolska, zemlje Beneluxa, Skandinavija, Srednja Europa i Kina.

Nakon nekoliko tisuća vozila prodanih od 1991. četvrta generacija modela CLIO Cup poznata je po svojim performansama, pouzdanosti i pristupačnosti. CLIO Cup sada nasljeđuje prednosti modela CLIO R.S 200 EDC s 1,6-litrenim turbo motorom s izravnim ubrizgavanjem koji razvija 220 KS uz stalan okretni moment od 270 Nm, u kombinaciji sa sekvencijalnim mjenjačem s ručicama na upravljaču. To će dodatno stimulirati njegove performanse!
Renault CLIO R3T Trophy
Timovi su 2017. mogli sudjelovati u borbi za nacionalni trofej u četiri europske zone: Francuskoj, Alpama, Italiji i Iberiji. Uz tehničku podršku koja je dostupna svim klijentima i jednakost relija CLIO R3T Trophy vozačima omogućuje stjecanje iskustva.

S tehničke strane CLIO R3T otkriva svoje prednosti s ekskluzivnim prednjim i stražnjim osovinama. Novi prilagodljivi amortizeri i brojne izmjene omogućuju vozačima da pronađu ravnotežu koja poboljšava izvedbu i konkurentnost na svim vrstama terena. Opremljen 6-brzinskim sekvencijalnim mjenjačem i kontrolama na upravljaču, njegov je CLIO R.S. 200 EDC 1,6 litreni blok motora prošao poseban tretman. Zbog toga isporučuje nenadmašne performanse uz nazivnu snagu od 242 KS i zakretni moment od 480 Nm.
Renault sport također je...
       .
Renault Sport Auto
120 godina sportskih izazova
bogata povijest 
Renault Megane R.S.
Otkrijte naše R.S. Line modele
R.S. Line