Megane R.S. ULTIME

Megane Ultime
Megane Ultime
Samo 1976 proizvedenih vozila ekskluzivne serije Megane R.S. Ultime

S ekskluzivnim dizajnom i tehnologijom inspiriranom F1®, Megane R.S. Ultime konačna je evolucija legendarnog modela. Kraj proizvodnje sportskog automobila Megane R.S. u ekskluzivnoj seriji Ultime, u ograničenom broju od 1976 proizvedenih vozila, kao posveta prekrasnoj avanturi Renault Sporta, čiji počeci sežu u 1976. Definitivno kultni i jedinstveni sportski automobil koji ne smijete propustiti.
1976 vozila
ekskluzivne serije
300 ks
moći
5,7 sek
0 do 100 km/h

Potpuno novi dizajn

Sa svojim kultnim dizajnom poboljšanim dizajnerskim detaljima i elegantnim linijama, širokim branicima, moćnim naljepnicama i prepoznatljivim crnim detaljima, ograničena serija Megane R.S. Ultime nudi sofisticiranost i eleganciju.

Model uspješnosti

MOTOR

300 KS! Opremljen tehnologijom inspiriranom svijetom F1®! S 1,8-litrenim turbo motorom s izravnim ubrizgavanjem predstavlja najbolje inženjersko znanje i iskustvo odjela Renault Sport - njegova će vas snaga potpuno oduševiti. Otkrijte neusporedivo ubrzanje sa 300 KS i 420 Nm okretnog momenta u kombinaciji s automatskim mjenjačem. Otkrijte nenadmašno i senzualno iskustvo vožnje.  
POBOLJŠANO PRIJANJANJE

Poboljšano prianjanje i još bolja upravljivost na cesti optimizirani su zahvaljujući Torsen® mehaničkom diferencijalu s ograničenim proklizavanjem, prednjim kočionim diskovima od dva materijala, Brembo® kočnicama i Bridgestone® S007 gumama i sustavu pogona na sve kotače 4Control.
R.S. MONITOR

Otkrijte rezultat naše najbolje stručnosti Renault Sport i doživite potpuno kontroliranu vožnju s Renault Sport R.S. Monitor (R.S. Drive, Launch Control, Multi Change Down, R.S. Monitor), koji omogućuje prikaz u stvarnom vremenu putem fleksibilnog multimedijskog zaslona od 24 cm (9,3”).
PAŽLJIVO DIZAJNIRANA DODATNA OPREMA
Megane Ultime
Zaštitna navlaka

Osigurajte učinkovitu zaštitu od ogrebotina i prašine za karoseriju vašeg Meganea R.S. Ultime s ekskluzivnom zaštitnom navlakom po mjeri.

Potpuna kontrola nad vozilom!


Upravljajte i optimizirajte iskustvo vožnje s 26 cm (10,2”) fleksibilnim vozačevim zaslonom R.S. Pratite, uživajte u zvučnom sustavu Bose®, zrcaljenju pametnog telefona i ugrađenoj navigaciji putem fleksibilnog multimedijskog zaslona od 24 cm (9,3”) EASY LINK.
7 NAPREDNIH SISTEMA ZA POMOĆ U VOŽNJI

Renault Megane R.S. Ultime je opremljen naprednim sustavima pomoći u vožnji koji zadovoljavaju potrebe kupaca željnih sportskih uzbuđenja. Svih 7 naprednih sustava pomoći u vožnji mogu se po želji onemogućiti.
Megane Ultime
Prilagodljivi tempomat

Aktivan od 0 do 160 km/h, prilagođava brzinu i održava siguran razmak do vozila ispred.
Megane Ultime
Pomoć pri parkiranju (sprijeda-straga-bočno)

Senzori postavljeni po cijelom vozilu kako bi vas upozorili i pomogli vam da izbjegnete prepreke tijekom manevriranja vozilom pri manjim brzinama.
Megane Ultime
Sustav aktivnog kočenja u nuždi

Sustav povećava vašu sigurnost upozoravajući vas kada postoji opasnost od sudara. Sustav je u stanju detektirati pješake i preuzeti kočenje ako ne reagirate dovoljno brzo ili reagirate sporo.
Vožnja
 • prilagodljivi tempomat
 • prepoznavanje prometnih znakova s upozorenjem na brzinu
parkiranje
 • pomoć pri parkiranju (sprijeda - straga - bočno)
 • kamera za pogled straga
Sigurnost
 • sustav aktivnog kočenja u nuždi
 • upozorenje na razmak vozila
 • upozorenje o promjeni voznog traka

 • Otkrijte

  Clio E-Tech
  Clio E-Tech full hybrid