image

Propisi o upotrebi kemijskih tvari

U tvrtki Renault trudimo se poboljšati i olakšati vaš život. Već se desetljećima trudimo ponuditi vozila koja imaju veću učinkovitosti i uzrokuju manje zagađenja.

Renault – uredba Reach

REACH: za odgovornu upotrebu naših proizvoda

Namjena propisa REACH (Registracija, Evaluacija, Autorizacija i Ograničenje upotrebe kemijskih proizvoda) koji je izradila Europska unija 2007. godine jest promicanje zaštite ljudskog zdravlja i okoliša od rizika povezanih s kemijskih tvarima.

Propis se odnosi na postupak prikupljanja i analize svojstava i opasnosti svih tvari korištenih u industrijskim procesima i proizvodnji.

U skladu sa svime za što se zalažemo, jasno i transparentno prenosimo informacije o proizvodima koji se koriste prilikom servisiranja, održavanja i popravka naših vozila.

Renault – na cesti

Želite pronaći informacije o uredbi REACH za svoje vozilo?

Za informacije o svom vozilu jednostavno odaberite marku i model vozila i dobit ćete svoj dokument REACH.

Saznajte više

Želite saznati više o ekološkim standardima?

Renault WLTP

Uvod u nove propise

WLTP i RDE

Pročitajte više
Izvedba motora Renault

Nove izvedbe

Novi dizelski i benzinski motori

Otkrijte više
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više