Koncept renault symbioz

Otkrijte novu zamisao budućnosti. Povezana budućnost u kojoj su granice između vozila i životnog prostora izbrisane.
koncept Symbioz Novi oblik slobode
Koncept Renault SYMBIOZ pretvara koncept mobilnog doma u stvarnost. Višestrana kabina omogućuje vam uživanje u novom doživljaju vašeg vozila koje sada čini središte ekosustava koji se vrti oko vas.
Udobnost doma u automobilu
Uz koncept SYMBIOZ vaš automobil više nije odvojen od vašeg životnog prostora. Dizajniran je kao pravi produžetak vašeg doma.

Oblici, boje, materijali, značajke... Sve je dizajnirano da imate osjećaj kao da ste i dalje u svom domu čak i dok ste u pokretu. A kada ste kod kuće, vaš automobil dodatna je prostorija vašeg doma. Topla unutrašnjost i digitalne značajke uvijek su vam na raspolaganju.

koncept Symbioz

Autonomna i povezana električna budućnost

SYMBIOZ kao čahura udobnosti preuzima kontrolu i vodi vas na vaše odredište bez ikakvih briga.
Koncept Renault SYMBIOZ – autonomno vozilo
Vožnja u mobilnom dnevnom boravku
Zahvaljujući raznim načinima autonomne vožnje, SYMBIOZ ne morate više voziti ručno... To je tek opcija, ako poželite. U načinu dnevnog boravka prednja se sjedala okreću za 180° kako biste iskusili sasvim nov doživljaj vožnje. Da kroz stakleni krov ne vidite prirodu, ne biste ni znali da ste na cesti.
Koncept Renault SYMBIOZ – prednji kraj
Potpuno povezan ekosustav
SYMBIOZ maksimalno pomiče granice povezivosti i automatizacije doma. Vaš dom automatski puni vaše vozilo, a vaš automobil može ispuniti potrebe vašeg doma za strujom. Mogućnost povezivanja vašem domu i automobilu omogućuje da se međusobno prepoznaju i predvide međusobne potrebe. Uz SYMBIOZ vaš digitalni ekosustav nema prostornih ograničenja kako bi vam život bio lakši.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Ponuda konceptnih automobila Renault
Otkrijte naša konceptna vozila    
Ponuda vozila Renault Z.E.
Naša ponuda vozila E-TECH