Koncept renault kwid

Naš konceptni automobil Renault KWID rezultat je suradnje između timova širom svijeta, a zamišljeno je i dizajnirano za mlađe kupce na novim tržištima kao što su Indija i Brazil.
koncept KWID Svestran i zabavan dizajn
Koncept Renault KWID svojim će prijateljskim, izdržljivim i tehničkim značajkama svaki put stimulirati vašu maštu.
Dron kao vaš pomoćnik
„Letački partner“ osmišljen je i stvoren kao prvi instrument takve vrste u automobilskom svijetu kako bi vam pružio sigurnu vožnju u kojoj ćete uživati. Nakon što poleti sa stražnjeg dijela krovnog prozora, njime se može upravljati u „automatskom“ načinu rada upotrebom GPS-a ili „ručno“ služeći se tabletom na instrumentnoj ploči. S „Letačkim partnerom“ dobivanje informacija o stanju u prometu, fotografiranje krajolika ili uočavanje prepreka na cesti ne može biti lakše i jednostavnije!

koncept KWID

High-tech konceptno vozilo

Osim svojim zabavnim i maštovitim stilom, koncept Renault KWID ističe se i mnoštvom opreme sa snažnim naglaskom na tehnologiji.
Koncept KWID – lijeva strana
Neustrašivi gradski SUV
S konceptom Renault KWID naši su dizajnerski timovi u potpunosti iskoristili umjetnost kombiniranja kontrasta. Zabavnom dojmu i prijateljskom licu suprotstavljen je robustan izgled pojačan impozantnom prednjom rešetkom i četvrtastim retrovizorima. Uz prijenos s pogonom na dva kotača koncept Renault KWID bez straha ostavlja dojam da je spreman za svaki teren.
Koncept KWID – unutrašnjost
Jedinstvena unutrašnjost
Tri prednja sjedala u konceptu Renault KWID izgledaju kao da su obješena iznad bijele podloge. Ta vas svijetla sjedala s dvobojnim navlakama od elastomera pozivaju da sjednete. Smješten ispred vozačevog sjedala na sredini, integrirani tablet osjetljiv na dodir pruža pristup informacijama koje vam omogućuju da kontrolirate funkcije vozila i daljinski upravljate dronom – svojim „letačkim partnerom“.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Ponuda konceptnih automobila Renault
Otkrijte naša konceptna vozila    
Tehnološki laboratorij
Tehnologije budućnosti