STRAST, EMOCIJE, ŽIVOT: KONCEPT DEZIR

Nježne, senzualne i elegantne linije konceptnog automobila Renault DEZIR inkarnacija su naše strasti za automobilima. Neka vas iznenadi navala emocija!
koncept Renault DEZIR Stimulirajte svoja osjetila
Kao sportski kupe s električnim motorom, koncept Renault DEZIR odlikuje se nježnim i živahnim dizajnom. Pun je pokreta, senzualnih vrludanja i refleksivnih efekata koji stimuliraju vaša osjetila.
Novo lice za Renault
Peraje stvaraju prugasti efekt za otvore za zrak na braniku, pa tako prednji kraj vozila Renault DEZIR izgleda istodobno lako i moćno. Kontrastnim položajem na tamnoj pozadini, veći dijamant znak je novog identiteta našeg automobilske marke.

koncept Renault DEZIR

Poletite

Iznutra putnički prostor koncepta Renault DEZIR djeluje vrlo strastveno. Upotreba materijala i prostora utjelovljuje lakoću i raskoš
Koncept DEZIR – unutrašnjost
Vaše će srce poletjeti i lebdjeti zrakom
Konturirane dimenzije, bijela koža, pulsirajuća svjetla koja prate otkucaje vašeg srca, raskošna crvena boja... U konceptu DEZIR osjećat ćete se kao u oblacima. Klupa iz jednog dijela i viseća intrumentna ploča pozivaju vas u besprijekoran i prozračan svijet.
Koncept DEZIR – iznutra
Radi se o vrlo učinkovitom sučelju između stroja i čovjeka
Na vozačevoj strani instrumenti odgovaraju onima koje biste našli u sportskom dvosjedu. Sa svojim električnim motorom može dostići 100 km/h u 5 sekundi, a 50 km/h za samo 2 sekunde. Zahvaljujući svjetlećem 3D pokazivaču brzine, imate snažniji osjećaj vožnje, dok vam zaslon osjetljiv na dodir omogućuje kontrolu svih tehničkih aspekata.

Želite li prijeći s koncepta u stvarnost?

Konceptni automobili DEZIR
otkrijte
Otkrijte naša konceptna vozila
Tehnološki laboratorij
Easy Life
Tehnologije budućnosti