Dostavno vozilo Kangoo – motori

Motori
Novi Kangoo Van Furgon

tehnička obilježja u detalje

Furgon

Furgon

dimenzije

više pojedinosti o motorima

Naslonite se i uživajte u vožnji! Pomoću programa održavanja, u okviru kojeg se preporučuje servisiranje vašeg vozila svakih 2 godine ili 30.000 km*, pomažemo vam da održite svoje dostavno vozilo Kangoo u optimalnom stanju.

Naši novi dizelski motori, poboljšani eco načinom vožnje, pružaju vam bolju kontrolu nad potrošnjom goriva u skladu s novom normom EURO6 DFULL.

Blue dCi 95

Učinkovit


Ovaj turbo motor od 1,5 l AdBlue® spoj je učinkovitosti i užitka u vožnji sa svojih dojmljivih 260 Nm zakretnog momenta. Sada je dostupan sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem, a uskoro i sa 7-brzinskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom. Za još veću učinkovitost u potrošnji goriva odaberite vodeću ekološku verziju s ograničivačem brzine na 110 km/h kako biste smanjili emisije CO2 i povećali uštedu goriva.

Blue dCi 115

Svestran

 

Ovaj turbo motor od 1,5 l AdBlue® sa svojim zakretnim momentom od 270 Nm nudi vam veću snagu za još više užitka u vožnji, imajući pritom na umu vašu potrošnju goriva. Sada je dostupan sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem, a uskoro i sa 7-brzinskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom. Prikladan za teške terete i vuču, osmišljen je s potrebama profesionalaca na umu.

Alt Image C29

Sada je dostupna električna verzija vozila Kangoo Van E-Tech 100% electric

Do 300km dosega vožnje (WLTP).

* Ovisno o tome što se dogodi prije. Može se razlikovati ovisno o uvjetima vožnje.

 

 

Jeste li spremni za krug vozilom Kangoo Van?

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više