image

Koncept R-SPACE

Dinamičnim oblinama i redizajniranim putničkim prostorom koncept R-SPACE osvježio je pristup karavanima kako bi ispunio potrebe cijele obitelji.

koncept Renault R-SPACE

Vanjski dizajn s laganim dodirom

Užitak putovanja s obitelji

Koncept R-SPACE – stražnji kraj

Zašto bi se vaša obitelj trebala zadovoljiti vozilom koje je samo praktično i funkcionalno? Iako je topao i senzualan, u konceptuR-SPACE nije zaboravljen užitak vožnje i sportski duh. Puno emocija, ovo konceptno vozilo odmak je od tradicionalnih značajki putničkog vozila.

Dodir lakoće

Koncept R-SPACE – stražnji kraj

Oblikovani bokovi, ramena koja odišu karakterom, vitke proporcije, poboljšan stražnji dio... Koncept R-SPACE ima gotovo ljudske karakteristike. Obline i tečne linije, naglašene svjetlosnim efektima kakvi dosad još nisu viđeni na putničkim vozilima, osiguravaju energičnost i lakoću.

Koncept R-SPACE – unutrašnjost – videozapis

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

Kao obiteljski putnički karavan, koncept R-SPACE odlikuje se toplim vanjskim dizajnom i osobnošću. Svatko će pasti na njegove elegantne i energične linije.

koncept Renault R-SPACE

Dizajn unutrašnjosti vođen emocijama

Prostor za svakoga

Koncept R-SPACE – unutrašnjost

Koncept R-SPACE redizajnirao je standarde putničkog prostora za obiteljske putničke karavane. Uz kontrastne oblike, unutrašnjost konceptnog vozila podijeljena je u 2 odvojena prostora koja su povezana bez prepreka ili prekida. Elegantne i oblikovane sprijeda, linije se straga spajaju pod pravim kutovima kako bi vaša djeca imala vlastiti prostor, kao u svojoj spavaćoj ili sobi za igranje.

Emocije iznad svega

Koncept R-SPACE – unutrašnjost

S konceptom R-SPACE shvatit ćete da emocije imaju mjesto u putničkom prostoru vašeg karavana kao nikada do sad. Unutrašnjost je postala mjesto u kojemu se možete izraziti, a da pritom ni u jednom trenutku nisu zaboravljena očekivanja u vidu slobode korištenja, modularnosti i fleksibilnosti. Prednji je dio namijenjen upravljanju, pa je njegov sportski, automobilski dizajn prilagođen vozačkom položaju, dok je stražnji dio zabavan sa zaigranim sjedalima i zaslonima ugrađenim u naslone za glavu prednjih sjedala.

Koncept R-SPACE – izvana – videozapis

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

Fleksibilnim i senzualnim oblicima te efektima na materijalima i teksturama konceptno vozilo R-SPACE otvara dizajn unutrašnjosti koji pridaje svu važnost emocijama s istodobno poboljšanim funkcijama za praktičnu upotrebu i boravak u putničkom prostoru.

koncept Renault R-SPACE

Znakoviti odabiri

Medeno žuta, boja obiteljskog doručka

Koncept R-SPACE – prikaz odozgo

Konceptni automobil R-SPACE žute je boje, točnije žute boje meda. Topao i sladak odabir koji vas podsjeća na nedjeljni doručak s obitelji, jedino jutro u tjednu u kojem roditelji i djeca mogu uživati bez konstantne žurbe. Iznutra se nijanse kreću od čokoladno smeđe do mliječno bijele i narančaste. Izvana smo posebnu pozornost posvetili odabiru teksture lakiranja kako bi boja upijala sjene i kako bi se što bolje iskoristio volumen. 
 

Cijela obitelj u jednom prostoru

Koncept R-SPACE – unutrašnjost

Kabina koncepta R-SPACE, mjesto koje mogu dijeliti roditelji i djeca, oživljena je kroz svoje materijale i teksture. U prednjem dijelu sjedala s isprepletenim crno-bijelim uzorcima prekrivena su toplom, senzualnom kožom. U stražnjem dijelu, sjedala su sastavljena od grupa piksela od silikonske pjene prekrivenih baršunom i kožom, kombinacijom tekstura mekih na dodir. Od prednjeg dijela do dječje „sobe”, pod mijenja boju i materijale kako bi se dodatno naglasilo da obitelj nije odvojena, već da su svi zajedno u istom životnom prostoru. 

Koncept R-SPACE – dizajn

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

Naše istraživanje materijala navelo je naše stručnjake da uvedu materijale dosad neviđene u automobilskom svijetu. Odabrali su površine i teksture bogate značenjem za svako područje i svaku uslugu u konceptu R-SPACE.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Konceptni automobili Renault

otkrijte

Otkrijte naša konceptna vozila

saznajte više
Renault – Renault Life

Easy Life

Tehnologije budućnosti

saznajte više

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više