image

Koncept Renault KWID

Naš konceptni automobil Renault KWID rezultat je suradnje između timova širom svijeta, a zamišljeno je i dizajnirano za mlađe kupce na novim tržištima kao što su Indija i Brazil.

  • Koncept KWID – prednji kraj
  • Koncept KWID – prednji kraj
  • Koncept KWID – stražnji kraj
  • Koncept KWID – desni stražnji kraj
  • Koncept KWID

Koncept KWID

Svestran i zabavan dizajn

Koncept Renault KWID svojim će prijateljskim, izdržljivim i tehničkim značajkama svaki put stimulirati vašu maštu.

Koncept KWID – desna strana

Dron kao vaš pomoćnik

„Letački partner“ osmišljen je i stvoren kao prvi instrument takve vrste u automobilskom svijetu kako bi vam pružio sigurnu vožnju u kojoj ćete uživati. Nakon što poleti sa stražnjeg dijela krovnog prozora, njime se može upravljati u „automatskom“ načinu rada upotrebom GPS-a ili „ručno“ služeći se tabletom na instrumentnoj ploči. S „Letačkim partnerom“ dobivanje informacija o stanju u prometu, fotografiranje krajolika ili uočavanje prepreka na cesti ne može biti lakše i jednostavnije!

Koncept KWID – lijevi stražnji kraj

Koncept KWID

High-tech konceptno vozilo

Osim svojim zabavnim i maštovitim stilom, koncept Renault KWID ističe se i mnoštvom opreme sa snažnim naglaskom na tehnologiji.

Koncept KWID – lijeva strana

Radi se o gradskom SUV-u koji ostavlja dojam

S konceptom Renault KWID naši su dizajnerski timovi u potpunosti iskoristili umjetnost kombiniranja kontrasta. Zabavnom dojmu i prijateljskom licu suprotstavljen je robustan izgled pojačan impozantnom prednjom rešetkom i četvrtastim retrovizorima. Uz prijenos s pogonom na dva kotača koncept Renault KWID bez straha ostavlja dojam da je spreman za svaki teren.

Koncept KWID – unutrašnjost

Jedinstvena unutrašnjost

Tri prednja sjedala u konceptu Renault KWID izgledaju kao da su obješena iznad bijele podloge. Ta vas svijetla sjedala s dvobojnim navlakama od elastomera pozivaju da sjednete. Smješten ispred vozačevog sjedala na sredini, integrirani tablet osjetljiv na dodir pruža pristup informacijama koje vam omogućuju da kontrolirate funkcije vozila i daljinski upravljate dronom – svojim „letačkim partnerom“.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Ponuda konceptnih automobila Renault

OTKRIJTE

Otkrijte naša konceptna vozila

Saznajte više
Tehnološki laboratorij

Otkrijte

Tehnologije budućnosti

Saznajte više
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više