image

Koncept Renault KWID

Naš konceptni automobil Renault KWID rezultat je suradnje između timova širom svijeta, a zamišljeno je i dizajnirano za mlađe kupce na novim tržištima kao što su Indija i Brazil.

Koncept KWID – prednji kraj
Koncept KWID – prednji kraj
Koncept KWID – stražnji kraj
Koncept KWID – desni stražnji kraj
Koncept KWID

koncept KWID

Svestran i zabavan dizajn

Koncept Renault KWID svojim će prijateljskim, izdržljivim i tehničkim značajkama svaki put stimulirati vašu maštu.

Youtube je onemogućen. Prihvatite kolačiće koji omogućuju pristup video sadržaju.Upravljanje

  • Koncept KWID – lijevi stražnji kraj

Dron kao vaš pomoćnik

„Letački partner“ osmišljen je i stvoren kao prvi instrument takve vrste u automobilskom svijetu kako bi vam pružio sigurnu vožnju u kojoj ćete uživati. Nakon što poleti sa stražnjeg dijela krovnog prozora, njime se može upravljati u „automatskom“ načinu rada upotrebom GPS-a ili „ručno“ služeći se tabletom na instrumentnoj ploči. S „Letačkim partnerom“ dobivanje informacija o stanju u prometu, fotografiranje krajolika ili uočavanje prepreka na cesti ne može biti lakše i jednostavnije!

koncept KWID

High-tech konceptno vozilo

Osim svojim zabavnim i maštovitim stilom, koncept Renault KWID ističe se i mnoštvom opreme sa snažnim naglaskom na tehnologiji.

Koncept KWID – lijeva strana

Radi se o gradskom SUV-u koji ostavlja dojam

S konceptom Renault KWID naši su dizajnerski timovi u potpunosti iskoristili umjetnost kombiniranja kontrasta. Zabavnom dojmu i prijateljskom licu suprotstavljen je robustan izgled pojačan impozantnom prednjom rešetkom i četvrtastim retrovizorima. Uz prijenos s pogonom na dva kotača koncept Renault KWID bez straha ostavlja dojam da je spreman za svaki teren.

Koncept KWID – unutrašnjost

Jedinstvena unutrašnjost

Tri prednja sjedala u konceptu Renault KWID izgledaju kao da su obješena iznad bijele podloge. Ta vas svijetla sjedala s dvobojnim navlakama od elastomera pozivaju da sjednete. Smješten ispred vozačevog sjedala na sredini, integrirani tablet osjetljiv na dodir pruža pristup informacijama koje vam omogućuju da kontrolirate funkcije vozila i daljinski upravljate dronom – svojim „letačkim partnerom“.

Želite li doživjeti koncept u stvarnosti?

Ponuda konceptnih automobila Renault

otkrijte

Otkrijte naša konceptna vozila

saznajte više
Tehnološki laboratorij

Easy Life

Tehnologije budućnosti

saznajte više

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više